Valmistautuminen kohti kautta 2022

B-tyttöjen harjoitusringissä on tällä hetkellä yhteensä 16 tyttöä ja lisäksi kolme pelaajaa harjoittelee naisten mukana. B-ikäisiä pelaajia on 18. Harjoituskausi on täydessä vauhdissa ja harjoituskertoja on noin 6 krt/viikossa. Harjoitusten painopiste on syksyn aikana ollut fysiikassa, lajia kuitenkaan unohtamatta.

Jatka lukemista

  • Luotu .

B-tytöille hopeaa!

KeKin B-tytöt matkasivat loukkaantumisten ja sairastumisten sävyttämänä Tampereelle 23-24.3 pelattavaan Halli-SM-turnaukseen hieman jännittynein mielin. Pelinjohdon vankka luottamus joukkueeseen valoi kuitenkin uskoa omaan tekemiseen. Lauantaina turnaus aloitettiin aamuvarhain ja edellisen yön myöhäinen saapuminenkaan Tampereelle ei hidastanut Kempeleen tyttöjen otteita.

Jatka lukemista

  • Luotu .

B-tytöille SM-hopeaa

Kempeleen Kirin B-tytöt saavuttivat SM-hopeaa. Finaalipelit Oulun Lipottaria vastaan päättyivät kahdesti Lipottarien voittoon, jonka myötä he voittivat Suomen mestaruuden.

Ensimmäinen peli pelattiin Oulussa Lipottarien kotikentällä. 1. Jakso oli yllättävän runsaslukuinen. Kempele pääsi jo 4-7 johtoasemaan ja horjuttamaan Lipottarien peliä, mutta torjuttavissa olleet lyönnit käänsivät pelin kuitenkin vastustajalle. Toisella jaksolla Lipottaret olikin selkeästi vahvempi sillä Kempele ei päässyt haastamaan vastustajaansa sisäpelissä.

Toinen peli käytiin Kempeleessä ja siinä Lipottarilla oli mahdollisuus varmistaa Suomenmestaruus eli Kempele oli pakkovoiton edessä. Ensimmäisellä jaksolla Lipottaret meni menojaan. Suuri osa juoksuista tuli ottamattomilla lyönneillä. Toinen jakso oli jo hieman tiukempaa vääntöä, mutta harmittavasti räpylävirheet sekä Kempeleen sisäpelin tehottomuus käänsivät pelin vastustajalle ja kolmannen palon synnyttyä heidän juhlansa saivat alkaa.

Kempeleen B-tytöille kuitenkin seurahistorian ensimmäinen kyseisen sarjan mitali on upea saavutus ja monta kovaa joukkuetta jäi taakse. Myös se, että tältä alueelta löytyy kaksi Suomen parasta tyttöjoukkuetta kertoo alueen juniorityön korkeasta tasosta. Kempeleen joukkueen ikärakenne on nuori eikä joukkueesta vanhene ensi vuodeksi kuin yksi pelaaja eli lähes sama kokoonpano pääsee jatkamaan B-tytöissä.

Jatka lukemista

  • Luotu .

B-tytöt historiallisesti välieriin

Kempeleen Kirin B-tytöt ovat selvittäneet tiensä välieriin Tyttöjen Superpesiksessä. He ovat jo nyt Kirin korkeimmalle sijoittunut B-tyttöjoukkue.
Ylemmässä loppusarjassa joukkue oli lohkonsa toinen, minkä myötä puolivälierien vastustajaksi määräytyi Porin Pesäkarhut, jotka olivat oman lohkonsa kolmansia. Välieräpaikkaan vaadittiin kaksi voittoa Porista.

Jatka lukemista

  • Luotu .

B-tytöt kaudella 2016

Viime kesänä B-tytöt etenivät puolivälieriin, mutta paikka välierissä jäi harmittavasti vielä uupumaan. Myös Naisten Suomisarjassa lähes sama joukkue parilla vanhemmalla tytöllä vahvistettuna oli lohkofinaalissa, mutta mahdollisuus nousukarsintoihin ei sillä kertaa auennut. Lähes samalla ryhmällä jatketaan myös tähän kauteen, pientä vaihtuvuutta kuitenkin on tapahtunut, joitain pelaajia on lähtenyt ja uusia tullut tilalle. Tällä hetkellä B-tyttöjen ringin pelaajat pelaavat sarjoja C-tytöistä aina Naisten Superpesikseen saakka. Onkin hienoa, että Kekin omat kasvatit ovat saaneet mahdollisuuden päästä pelaamaan pelejä pääsarjatasolla.

Jatka lukemista

  • Luotu .