Skip to main content

BT/NSS kaudella 2024

Kauden 2024 harjoitusrinkiin kuuluu 18 pelaajaa. Harjoituksia on neljä-viisi kertaa viikossa. Kesällä 2024 pelataan tyttöjen superpesistä ja naisten suomensarjaa. Lisäksi pelataan tyttöjen ykköspesistä yhdessä C-tyttöjen kanssa.

Valmennus:

Jarkko Kokko

p.040 7368 370

Hannu Ojala

p.050 4855 574

Joukkueenjohtaja:

Anne Kuopusjärvi

p. 050 5362 642

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Rahastonhoitaja:

Satu Reinikka

  • Luotu .

Valmistautuminen kohti kautta 2022

B-tyttöjen harjoitusringissä on tällä hetkellä yhteensä 16 tyttöä ja lisäksi kolme pelaajaa harjoittelee naisten mukana. B-ikäisiä pelaajia on 18. Harjoituskausi on täydessä vauhdissa ja harjoituskertoja on noin 6 krt/viikossa. Harjoitusten painopiste on syksyn aikana ollut fysiikassa, lajia kuitenkaan unohtamatta.

Jatka lukemista

  • Luotu .

B-tytöille hopeaa!

KeKin B-tytöt matkasivat loukkaantumisten ja sairastumisten sävyttämänä Tampereelle 23-24.3 pelattavaan Halli-SM-turnaukseen hieman jännittynein mielin. Pelinjohdon vankka luottamus joukkueeseen valoi kuitenkin uskoa omaan tekemiseen. Lauantaina turnaus aloitettiin aamuvarhain ja edellisen yön myöhäinen saapuminenkaan Tampereelle ei hidastanut Kempeleen tyttöjen otteita.

Jatka lukemista

  • Luotu .

B-tytöille SM-hopeaa

Kempeleen Kirin B-tytöt saavuttivat SM-hopeaa. Finaalipelit Oulun Lipottaria vastaan päättyivät kahdesti Lipottarien voittoon, jonka myötä he voittivat Suomen mestaruuden.

Ensimmäinen peli pelattiin Oulussa Lipottarien kotikentällä. 1. Jakso oli yllättävän runsaslukuinen. Kempele pääsi jo 4-7 johtoasemaan ja horjuttamaan Lipottarien peliä, mutta torjuttavissa olleet lyönnit käänsivät pelin kuitenkin vastustajalle. Toisella jaksolla Lipottaret olikin selkeästi vahvempi sillä Kempele ei päässyt haastamaan vastustajaansa sisäpelissä.

Toinen peli käytiin Kempeleessä ja siinä Lipottarilla oli mahdollisuus varmistaa Suomenmestaruus eli Kempele oli pakkovoiton edessä. Ensimmäisellä jaksolla Lipottaret meni menojaan. Suuri osa juoksuista tuli ottamattomilla lyönneillä. Toinen jakso oli jo hieman tiukempaa vääntöä, mutta harmittavasti räpylävirheet sekä Kempeleen sisäpelin tehottomuus käänsivät pelin vastustajalle ja kolmannen palon synnyttyä heidän juhlansa saivat alkaa.

Kempeleen B-tytöille kuitenkin seurahistorian ensimmäinen kyseisen sarjan mitali on upea saavutus ja monta kovaa joukkuetta jäi taakse. Myös se, että tältä alueelta löytyy kaksi Suomen parasta tyttöjoukkuetta kertoo alueen juniorityön korkeasta tasosta. Kempeleen joukkueen ikärakenne on nuori eikä joukkueesta vanhene ensi vuodeksi kuin yksi pelaaja eli lähes sama kokoonpano pääsee jatkamaan B-tytöissä.

Jatka lukemista

  • Luotu .