Skip to main content

Tässä noheva porukka D-poikia 💪🏻

Tiimiä luotsaa Jarkko Sillanpää, Samu Andelin ja Heidi Ylitolonen. Joukkueen valmentajatiimissä löytyy reilusti kokemusta sekä pelaamisesta että valmentamisesta. Joukkueessa on 21 pelaajaa, uudet pelaajat ovat joukkueeseen lämpimästi tervetulleita!

  • Luotu .

D-poikien harjoituskausi käynnissä

Talven harjoittelukausi on jo täydessä vauhdissa huippuvalmentajien johdolla. Pojilla on hyvää ja iloista tekemisen meininkiä. Hikeä saadaan pintaan joka treeneissä. Syksyn aikana saatiin myös vierailija ihan Superin huipulta, kun Tuomas Jussila kävi tervehtimässä poikia ja jakamassa muutaman neuvonkin siinä sivussa.

Jatka lukemista

  • Luotu .

D-pojat opettelivat urheilijan elämää ja leireilivät Vuokatissa

D-pojat viettivät urheiluntäyteisen viikonlopun Vuokatissa huhtikuussa. Ohjelmaan kuului treenien, venyttelyjen ja pelien lisäksi myös hieman vapaa-aikaa ja myös tutustumista urheilijan kokonaisvaltaiseen elämään. Ehtipä pojat käydä viikonlopun aikana myös laskettelemassa aurinkoisilla rinteillä. Terveet elämäntavat, hyvä ja monipuolinen ruoka sekä riittävä lepo tuli pojille tutuksi viikonlopun aikana. Ja mikäs poikien oli leireillessä, sillä Vuokattiopisto tarjoaa todella loistavat olosuhteet ihan nuoresta urheilijan alusta aina huippu-urheilijaan saakka.  Hienoa seurojen välistä yhteistyötä osoittaa molempina päivinä pelatut pelit Sotkamon Jymyn D-poikia vastaan Kajaanin pallohallissa. Urheilullisesti viikonloppu ei kuitenkaan mennyt ihan putkeen, sillä Jymyn pojat olivat meidän poikia etevämpiä molempina päivinä. Mutta sen verran taisi peleistä jäädä pojille hampaankoloon, että kesän sarjapeleihin tuskin tarvitsee kovasti tsemppiä kaivella. Kaikenkaikkiaan viikonloppu oli oikein onnistunut ja mikä tärkeintä, pojilla oli hauskaa.

  • Luotu .

D-poikien yhteystiedot kaudella 2019

D-poikien joukkue kaudella 2019 koostuu vuonna -05 ja -06 syntyneistä pojista. Poikien harjoituskausi on alkanut jo lokakuussa ja jatkuu tiiviinä kohti kesää. Pojat harjoittelevat kolme kertaa viikossa. Jos olet kiinnostunut toiminnasta, niin lisätietoja saa seuraavilta henkilöiltä:

Joukkueenjohtaja, Ismo Savikoski, 0400 272539

Joukkueenjohtaja Tuomas Kaattari, 050 4804631

Valmentaja Joni Haatainen, 040 7099686

  • Luotu .

D-pojat pelaa kolmella joukkueella

Kempeleen Kirin D-poikien joukkueessa on talvena ajan treenannut liki 30 poikaa. Ennen kauden alkua joukkue kävi myös erilaisilla kokoonpanoilla osallistumassa kevätturnauksiin.

Kesän aikana pelataan aluesarjaa kolmella eri joukkueella. KeKi White on D-poikien kilpajoukkue ja KeKi Blue sekä KeKi Black ovat niin kutsuttuja sarjan ulkopuolisia joukkueita, jolloin niiden kokoonpanokin voi vaihdella. KeKi White aloitti sarjan tiukalla tappiolla Sotkamon Jymyn Oranssia joukkueen vieraana 2-1 (6-5, 7-10, 0-0, 3-1). KeKi Black taas kävi voittamassa Iin Urheilijat Iissä 0-2 (6-9, 5-8). Aluesarjan ohella KeKi White osallistuu Pohjois-Suomen aluemestaruussarjaan.

Aluesarjan lisäksi joukkue tulee osallistumaan kesäkuussa sekä Oulun alueleirille, Etenee-leirille Porissa että valtakunnalliselle Suurleirille Tampereella.

  • Luotu .