Skip to main content

F-pojat kaudella 2023-24

F-pojat aloittivat kauden lokakuussa ja talvikaudella treenejä pidetään kahdesti viikossa. Lisäksi pelataan harjoituspelejä mahdollisuuksien mukaan. Kesäkaudella joukkue pelaa aluesarjaa ja osallistuu leireille ja turnauksiin. Parhaillaaan joukkueessa on 14 aktiivista pelaajaa. Uudet pelaajat ovat tervetulleita kokeilemaan lajia, aikaisempaa pesiskokemusta ei välttämättä tarvitse olla.

  • Luotu .

F1-pojat kaudella 2018

Kempeleen Kirillä on kaudella 2018 F-poikien joukkue, jossa pelaa kolmetoista vuosina 2008 ja 2009 syntynyttä innokasta pesäpallojunioria. Suurin osa pojista aloitti pesäpalloharrastuksen kaudella 2017, ja kokemusta kerättiinkin kovasti kesän aikana. Joukkue on harjoitellut talven aikana säännöllisesti kaksi kertaa viikossa ja joukkueeseen on saatu muutama pelaaja lisää, joten uuteen kauteen lähdetään hyvällä mielellä.

Jatka lukemista

  • Luotu .

Kirin F-poika joukkueen kuulumisia

Kirin nuorin poikajoukkue odottaa jo vesi kielellä pelikauden alkamista 2016. Ari Roppolan valmentamalle joukkueelle pitkä talvi on ollut suurimmalle osalle pelaajista ensimmäinen seuratoiminnassa. Osalla pelaajista on luonnollisesti muitakin harrastuksia, mikä on hieno asia. Joukkue on kokoontunut kahdesti viikossa yhteisharjoituksiin. Harjoittelu on ollut monipuolista liikkumisvalmiuksia ja lajin ominaisuuksia kehittäen. Voimistelu, eri heitto- ja juoksuleikit sekä pallopelit olivat alkutalven painopistealueet saliharjoittelussa. Myös pesäpallossa tarvittavaa havainnointi- ja reagointikykyä on kehitetty monilla eri harjoitteilla. Kevään lähestyessä on lajiharjoittelua lisätty ja päästy pelaamaan pallohallin viheriöllä harjoituspelejä. Kummipelaajat miesten superpesisjoukkueesta ovat myös käyneet harjoituksissa neuvomassa ja näyttämässä taitojaan pikkujunnuille. Voittamisen riemu ja tappiosta seurannut pettymys ovat tärkeitä koettavia tunteita ja yhdessä käsiteltäviä asioita tässä iässä.

Jatka lukemista

  • Luotu .