Kempeleen Kirin juniorit ja pesäpallojaosto

Kempeleen Kirissä koko pesäpallotoiminta toimii saman seuran alla ja sitä ohjaa pesäpallojaosto. Jaostolla on kaksi päätoimista valmennuspäällikköä: Jarkko Kokko ja Mika Takalahti. Kullakin joukkueella on lisäksi omat taustajoukkonsa jotta pelaajat ja valmentajat voivat mahdollisimman paljon keskittyä vain harjoitteluun ja pelaamiseen. Edustusjoukkueiden ja jaoston yhteystiedot löydät tästäjuniorijoukkueiden yhteystiedot täältä.

Junioreiden tuoreimmat julkaisut

D-tytöt kaudella 2018-2019

D-tyttöjen harjoituskausi on lähtenyt liikkeelle lokakuussa 2018 ja harjoitusringissä on 05-06 syntyneitä pelaajia tällä hetkellä 26. Harjoitusvuoroja tulee ryhmäjakojen myötä noin 4-5 krt/viikko/pelaaja. Harjoituksissa treenataan monipuolisten lajiharjoitteiden lisäksi myös mm. lihaskuntoa ja juoksutekniikkaa. Kevätpuolella pyritään saamaan runsaasti harjoituspelejä yhteistyössä alueen seurojen kanssa. Talven aikana pidetään 1-2 leiritysviikonloppua, jossa erilaisten harjoitusten lisäksi hiotaan myös joukkuehenkeä. Harjoitusajat ja kaikki muu joukkueen toiminta on joukkueen nähtävillä nimenhuudossa https://kempeleenkirid-tytot.nimenhuuto.com/
Lisäksi joukkueen kuulumisia päivitetään joukkueen kekidt-Instagram sivustolle sekä Kempeleen Kiri juniorit -Facebook sivustolle.
 

D-pojat pelaa kolmella joukkueella

D-pojat pelaa kolmella joukkueella

Kempeleen Kirin D-poikien joukkueessa on talvena ajan treenannut liki 30 poikaa. Ennen kauden alkua joukkue kävi myös erilaisilla kokoonpanoilla osallistumassa kevätturnauksiin.

Kesän aikana pelataan aluesarjaa kolmella eri joukkueella. KeKi White on D-poikien kilpajoukkue ja KeKi Blue sekä KeKi Black ovat niin kutsuttuja sarjan ulkopuolisia joukkueita, jolloin niiden kokoonpanokin voi vaihdella. KeKi White aloitti sarjan tiukalla tappiolla Sotkamon Jymyn Oranssia joukkueen vieraana 2-1 (6-5, 7-10, 0-0, 3-1). KeKi Black taas kävi voittamassa Iin Urheilijat Iissä 0-2 (6-9, 5-8). Aluesarjan ohella KeKi White osallistuu Pohjois-Suomen aluemestaruussarjaan.

Aluesarjan lisäksi joukkue tulee osallistumaan kesäkuussa sekä Oulun alueleirille, Etenee-leirille Porissa että valtakunnalliselle Suurleirille Tampereella.


F1-pojat kaudella 2018

F1-pojat kaudella 2018

Kempeleen Kirillä on kaudella 2018 F-poikien joukkue, jossa pelaa kolmetoista vuosina 2008 ja 2009 syntynyttä innokasta pesäpallojunioria. Suurin osa pojista aloitti pesäpalloharrastuksen kaudella 2017, ja kokemusta kerättiinkin kovasti kesän aikana. Joukkue on harjoitellut talven aikana säännöllisesti kaksi kertaa viikossa ja joukkueeseen on saatu muutama pelaaja lisää, joten uuteen kauteen lähdetään hyvällä mielellä.


C-pojat 2018

C-pojat 2018

Kempeleen Kirillä on kaudella 2018 22 vuosina 2002 ja 2003 syntynyttä pesäpallojunioria. Joukkue on harjoitellut yhtenäisenä ryhmänä lokakuun alusta, valmentajina toimivat Mika Takalahti, Mikko Keskitalo ja Jarkko Kokko.

Alkukesästä pelataan SM-karsintoja kahdella joukkueella pääsystä nuorisoleirin kilpasarjaan. Leiri pelataan 29.7.-3.8. Seinäjoella. Lisäksi C-pojat osallistuvat pohjoisen alueen aluesarjaan kahdella joukkueella sekä aluemestaruussarjaan. Poikia tulee kesän aikana näkemään kentällä myös miesten maakuntasarjan peleissä.