Kempeleen Kirin juniorit ja pesäpallojaosto

Kempeleen Kirissä koko pesäpallotoiminta toimii saman seuran alla ja sitä ohjaa pesäpallojaosto. Jaostolla on kaksi päätoimista valmennuspäällikköä: Jarkko Kokko ja Mika Takalahti. Kullakin joukkueella on lisäksi omat taustajoukkonsa jotta pelaajat ja valmentajat voivat mahdollisimman paljon keskittyä vain harjoitteluun ja pelaamiseen. Edustusjoukkueiden ja jaoston yhteystiedot löydät tästäjuniorijoukkueiden yhteystiedot täältä.

Junioreiden tuoreimmat julkaisut

C-tytöt kaudella 2022

C-tyttöjen uusi kausi on jo mukavassa vauhdissa.
Kauden 2022 joukkue koostuu 2006-2008 syntyneistä pelaajista ja mukana on 21 tyttöä.
Treenejä pidetään 4-5 kertaa viikossa. Harjoituksissa keskitytään sekä lajitaitoihin että fysiikka-, lihaskunto- ja juoksuharjoituksiin.


Valmentajat:
Roni Ruokojärvi
Outi Udelius

Juoksuvalmennus:
Paulo Lopes (Juoksutek)

Joukkueenjohtaja:
Anu Kerttula 040-5515 894
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Rahastonhoitaja:
Henri Isojärvi


B poikien kausi 2021-2022

Kaudella 2021-2022 B poikien joukkue koostuu 2003-2005 syntyneistä pojista. Pojat tulevat pelaamaan sekä Poikien Superpesistä että Poikien Ykköspesistä kesällä 2022. Tämän lisäksi osa B pojista tulee pelamaan Miesten Suomen sarjaa. Kesällä 2021 saavutettu neljäs sija Poikien Superpesiksessä antaa hyvän kimmokkeen tavoittelemaan menestystä myös kesällä 2022.

Harjoituskausi on jo hyvää vauhtiä ollut käynnissä ja jatkuu tammikuun puolivälistä eteenpäin B-poikien ja Miesten Suomensarjan yhteistreeneillä. Talvikaudella B pojat osallistuvat PSU hallisarjaan ja pelaavat lisäksi 3-5 harjoituspeliä.

B poikien vastuuvalmentajana toimii Joni Haatainen. Joukkueenjohtajina toimivat Ismo Savikoski (0400 272539), Kristiina Riekki ja Ismo Harju.


D-poikien harjoituskausi käynnissä

D-poikien harjoituskausi käynnissä

Talven harjoittelukausi on jo täydessä vauhdissa huippuvalmentajien johdolla. Pojilla on hyvää ja iloista tekemisen meininkiä. Hikeä saadaan pintaan joka treeneissä. Syksyn aikana saatiin myös vierailija ihan Superin huipulta, kun Tuomas Jussila kävi tervehtimässä poikia ja jakamassa muutaman neuvonkin siinä sivussa.


Valmistautuminen kohti kautta 2022

Valmistautuminen kohti kautta 2022

B-tyttöjen harjoitusringissä on tällä hetkellä yhteensä 16 tyttöä ja lisäksi kolme pelaajaa harjoittelee naisten mukana. B-ikäisiä pelaajia on 18. Harjoituskausi on täydessä vauhdissa ja harjoituskertoja on noin 6 krt/viikossa. Harjoitusten painopiste on syksyn aikana ollut fysiikassa, lajia kuitenkaan unohtamatta.