Kempeleen Kirin juniorit ja pesäpallojaosto

Kempeleen Kirissä koko pesäpallotoiminta toimii saman seuran alla ja sitä ohjaa pesäpallojaosto. Jaostolla on kaksi päätoimista valmennuspäällikköä: Jarkko Kokko ja Mika Takalahti. Kullakin joukkueella on lisäksi omat taustajoukkonsa jotta pelaajat ja valmentajat voivat mahdollisimman paljon keskittyä vain harjoitteluun ja pelaamiseen. Edustusjoukkueiden ja jaoston yhteystiedot löydät tästäjuniorijoukkueiden yhteystiedot täältä.

Junioreiden tuoreimmat julkaisut

Pesiskoulu 2021

Pesiskoulu 2021

Tervetuloa suosittuun Kempeleen Kirin pesiskouluun!

Pesiskoulu on tarkoitettu 5-12 vuotiaille tytöille ja pojille, 2009-2016 syntyneille.

Kempeleen Kirin pesiskoulu pidetään tänä kesänä 17.5 - 19.6 välisenä aikana. Kentät ovat Ylikylän koululla, Linnakankaan hiekkatekonurmella, Alangontien kentällä sekä Tupoksen urheilukenttä. Ilmoittautumislomakkeelta voit valita itsellesi sopivimman kentän, jossa pesiskoulun käyt. Harjoituksissa tarvitset säähän sopivan urheiluvarustuksen, lenkkarit, oman juomapullon (täytä jo kotona) sekä oman räpylän.


C-tytöt 2020-2021

Keki C tytöt 2021
Ylärivi vasemmalta oikealle:
Silja Korpela, Essi Jyrkkä, Sonja Andelin, Saana Ojantakanen, Emma Kaarakka, Peppi Huttunen ja Riina Törmänen.
 
Keskirivi vasemmalta oikealle:
valmentajat Marko Mansikka-aho ja Susanna Skinnari, Neea Möttönen, Venla Ronkainen, Eerika Mansikka-aho, Lotta Vainiokangas, Aada Fyrsten ja valmentaja Roni Ruokojärvi.
 
Alarivi vasemmalta oikealle:
Venla Sunnari, Annika Utriainen, Pinja Karttunen, Adalmiina Broman, Neea Kangas ja Helmi Latvanlehto. Kuvasta puuttuvat Emilia Lammela ja Vilma Lappalainen.
 
C-tyttöjoukkue on harjoitellut talvikauden ahkerasti niin omatoimisesti kuin pienryhmissä tai koko joukkueen kesken aina koronarajoituksista riippuen. Muutama harjoituspelikin on päästy pelaamaan hallissa ja saatu pelituntumaa kesää ajatellen. Pelikauden alkua odotetaankin jo hartaasti. C-tytöt pelaavat kesällä 2021 kahdella joukkueella SM-karsintasarjaa sekä aluesarjaa ja naisten suomisarjaa. Nuorisoleirille lähdetään kahdella joukkueella. Seuraa joukkueen kuulumisia Instagramissa @kekictytot.
 
Joukkueen yhteistyökumppanit kaudella 2021:

D-tytöt kaudella 2020-2021

D-tyttöjen uusi kausi aloitettiin lokakuun alussa. Mukana on 24 tyttöä ja treenejä pidetään 4-5 kertaa viikossa.
Harjoituksissa keskitytään sekä lajitaitoihin että fysiikka-, lihaskunto- ja juoksuhajoituksiin.
Talven aikana pidetään myös leiriviikonloppuja, joiden aikana treenataan ja pidetään hauskaa.


Valmentajat:
Laura Sipola
Marita Lauttamus
Outi Udelius

Juoksuvalmennus:
Paulo Lopes (Juoksutek)

Joukkueenjohtaja:
Anu Kerttula 040-5515 894
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Rahastonhoitaja:
Henri Isojärvi

Joukkueen treenit ja muut tapahtumat löytyvät: https://kekid-flikat.nimenhuuto.com
Tervetuloa seuramaan Instagramissa: @kekidtytot


C-tytöt 2020-2021

C-tytöt 2020-2021


Kesän 2020 hienon menestyksen myötä (SM-pronssia sekä aluesarjan toinen ja kolmas sija) ja pienen tauon jälkeen on aloitettu jälleen uuteen kauteen valmistautuminen. Tällä hetkellä on harjoitusringissä 20 tyttöä ja harjoituksia on 5-6 kertaa viikossa. Valmennuksesta vastaavat keväällä 2020 joukkueeseen pelinjohtajaksi tullut Roni Ruokojärvi ja joukkueessa pitkään mukana olut Marko Mansikka-aho. Lisäksi uutena valmentajana aloitti lokakuussa Susanna Skinnari. Juoksuvalmennuksesta edelleen vastaa Paulo Lopes,Juoksutek.

Harjoittelu on hyvin monipuolista ja nyt syksyllä painotus on kestävyydessä ja voimassa. Kestävyys- ja voimaharjoitteiden lisäksi harjoitusohjelmassa on monipuolisia lajiharjoitteita, kehonhuoltoa sekä juoksutekniikka- ja nopeusharjoituksia, joiden painotus hieman aina muuttuu harjoituskauden edetessä. Pääosin pidetään yhteisharjoituksia, mutta niinä viikkoina, kun on vähemmän sali- ja hallivuoroja käytettävissä, harjoitellaan omatoimisesti annetun valmennusohjelman mukaan. Joukkueen kuulumisia voi seurata instagramista: @kekictytot

Yhteystiedot:
Valmentaja Roni Ruokojärvi p. 050-550 6374
Valmentaja Marko Mansikka-aho p. 040-703 6294
Joukkueenjohtaja Piia Karttunen p. 040-5770 418
Rahastonhoitaja Anu Jyrkkä

C-tytöt kaudella 2020
C-tytöt kaudella 2020

 

C-tyttöjen SM-pronssimitalijoukkue kaudella 2020