Kempeleen Kirin juniorit ja pesäpallojaosto

Kempeleen Kirissä koko pesäpallotoiminta toimii saman seuran alla ja sitä ohjaa pesäpallojaosto. Jaostolla on kaksi päätoimista valmennuspäällikköä: Jarkko Kokko ja Mika Takalahti. Kullakin joukkueella on lisäksi omat taustajoukkonsa jotta pelaajat ja valmentajat voivat mahdollisimman paljon keskittyä vain harjoitteluun ja pelaamiseen. Edustusjoukkueiden ja jaoston yhteystiedot löydät tästäjuniorijoukkueiden yhteystiedot täältä.

Junioreiden tuoreimmat julkaisut

D1-tytöille SM-kultaa!

 Oulun Suurleiri (15.-20.7.2019) sai Kempeleen Kirin osalta hienon päätöksen, kun D1-tytöt pelasivat itsensä puolivälierien ja välierien kautta finaaliin ja finaalissa voittivat Rauman Feran juoksuin 11-7. 

Joukkueella oli koko leirin ajan luottamus omaan tekemiseensä, ainoa notkahdus tapahtui alkusarjassa juurikin Feraa vastaan, jolloin joukkue hävisi Feralle 6-0. Muuten D1-tytöt voittivat kaikki leiriottelunsa ja lopulta siis myös Rauman Feran finaalissa. Kyseessä on tämän joukkueen ensimmäinen SM- mitali, kaksi vuotta sitten Tenavaleirillä lähes sama joukkue tuli kilpasarjassa neljänneksi.

Tytöillä on ollut vuosien aikana vahva halu kehittyä pelaajina ja joukkueena. Kultamitali on ansaittu palkinto kovasta työstä. 

Joukkue on menestynyt vuosien saatossa hyvin alueellaan, voittaen alueleirin, Pohjois-Suomen mestaruuden ja oman aluesarjansakin useasti.

SM-kultaa saavuttaneessa joukkueessa pelasivat  

Essi Jyrkkä, Pinja Karttunen, Emilia Lammela, Noora Lampela, Vilma Lappalainen, Eerika Mansikka-aho, Malviina Mäklin, Neea Möttönen, Saana Ojantakanen, Venla Ronkainen, Venla Sunnari, Annika Utriainen. Joukkueen pelinjohtajina toimivat Marko Mansikka-aho ja Katri Säily sekä huoltajana Jusa Heikkinen.

Kulunut kesä on ollut muutenkin menestyksekäs D1-joukkueella tähän mennessä. Kesäkuussa joukkue voitti Kempeleen alueleirin ja kesän aikana raivasi tiensä D-tyttöjen aluesarjan ylempään loppusarjaan sekä aluemestaruussarjan loppuotteluun. Lisäksi joukkue on pelannut C-tyttöjen aluesarjaa, jossa on tällä hetkellä sarjajohdossa. Pelit jatkuvat siis vielä elokuun ajan.


D-tyttöjen pelit ja joukkue

D-tytöt, yksi harjoitusryhmä kaksi joukkuetta, Keki d1 ja Keki d2. Joukkueenjohtaja Piia Karttunen.Valmentajat: kuvassa vasemmalla Marko Mansikka-aho ja Pekka Ojantakanen, kuvassa oikealla Jusa Heikkinen ja Leevi Hantula. Kuvasta puuttuu Katri Säily ja Emilia Mansikka-aho.Pelaajat kuvassa ylhäällä vasemmalta oikealle: Inka Tammela, Malviina Mäklin, Vilma Lappalainen, Emilia Lammela, Neea Möttönen, Juulia Nikkinen, Venla Ronkainen, Saana Ojantakanen, Eerika Mansikka-aho. Keskirivi vasemmalta oikealle: Senja Koistinen, Silja Korpela, Neea Peltoniemi, Iida Puuronen, Helmi Latvanlehto, Adalmiina Broman, Jenny Kotkaniemi, Pinja Karttunen. Alarivi vasemmalta oikealle: Riina Törmänen, Sonja Andelin, Emmi Nättinen, Peppi Huttunen, Noora Lampela, Annika Utriainen, Essi Jyrkkä, Venla Sunnari.
D-tyttöjen pitkä sisäharjoituskausi on ohi ja pelikausi jo alkanut. Kesäksi on perustettu 23 pelaajasta kaksi joukkuetta, joista molemmat ovat jo kevättalven aikana saaneet paljon pelikokemusta lukuisista hallipelistä. Harjoituspelit jatkuivat ulkokentillä huhti-toukokuun vaihteessa ja sarjapelitkin ovat pyörähtäneet käyntiin. Harjoituksia on pelikauden aikana viikoittain vaihteleva määrä riippuen peleistä. Pelikaudella sekä D1- että D2-joukkue pelaavat D-tyttöjen aluesarjaa. D1-joukkue pelaa lisäksi myös C-tyttöjen aluesarjaa.
Kekiltä on myös yksi joukkue ilmoitettu D-tyttöjen aluemestaruussarjaan, joka pelataan turnausmuotoisesti muutamana viikonloppuna kesän aikana. Ensimmäisessä turnauksessa tytöt ottivat 2-0 voiton Sotkamosta, mutta Haapajärveä vastaan hävisivät molemmat jaksot niukasti yhdellä juoksulla.  Molemmat joukkueet osallistuvat kesäkuussa Kempeleen D-ikäisten alueleirille ja heinäkuussa Oulun valtakunnalliselle D-ikäisten Suurleirille. Alla lueteltuna joukkueiden sarjapelit pelit kaudella 2019. Joukkueidemme kuulumisia voi myös seurata joukkueen kekidt-Instagram sivustolla sekä Kempeleen Kiri juniorit -Facebook sivustolla. Tule seuraamaan pelejämme!

D-pojat opettelivat urheilijan elämää ja leireilivät Vuokatissa

D-pojat opettelivat urheilijan elämää ja leireilivät Vuokatissa

D-pojat viettivät urheiluntäyteisen viikonlopun Vuokatissa huhtikuussa. Ohjelmaan kuului treenien, venyttelyjen ja pelien lisäksi myös hieman vapaa-aikaa ja myös tutustumista urheilijan kokonaisvaltaiseen elämään. Ehtipä pojat käydä viikonlopun aikana myös laskettelemassa aurinkoisilla rinteillä. Terveet elämäntavat, hyvä ja monipuolinen ruoka sekä riittävä lepo tuli pojille tutuksi viikonlopun aikana. Ja mikäs poikien oli leireillessä, sillä Vuokattiopisto tarjoaa todella loistavat olosuhteet ihan nuoresta urheilijan alusta aina huippu-urheilijaan saakka.  Hienoa seurojen välistä yhteistyötä osoittaa molempina päivinä pelatut pelit Sotkamon Jymyn D-poikia vastaan Kajaanin pallohallissa. Urheilullisesti viikonloppu ei kuitenkaan mennyt ihan putkeen, sillä Jymyn pojat olivat meidän poikia etevämpiä molempina päivinä. Mutta sen verran taisi peleistä jäädä pojille hampaankoloon, että kesän sarjapeleihin tuskin tarvitsee kovasti tsemppiä kaivella. Kaikenkaikkiaan viikonloppu oli oikein onnistunut ja mikä tärkeintä, pojilla oli hauskaa.


B-tytöille hopeaa!

B-tytöille hopeaa!

KeKin B-tytöt matkasivat loukkaantumisten ja sairastumisten sävyttämänä Tampereelle 23-24.3 pelattavaan Halli-SM-turnaukseen hieman jännittynein mielin. Pelinjohdon vankka luottamus joukkueeseen valoi kuitenkin uskoa omaan tekemiseen. Lauantaina turnaus aloitettiin aamuvarhain ja edellisen yön myöhäinen saapuminenkaan Tampereelle ei hidastanut Kempeleen tyttöjen otteita.