Skip to main content

B-tytöt kaudella 2016

Viime kesänä B-tytöt etenivät puolivälieriin, mutta paikka välierissä jäi harmittavasti vielä uupumaan. Myös Naisten Suomisarjassa lähes sama joukkue parilla vanhemmalla tytöllä vahvistettuna oli lohkofinaalissa, mutta mahdollisuus nousukarsintoihin ei sillä kertaa auennut. Lähes samalla ryhmällä jatketaan myös tähän kauteen, pientä vaihtuvuutta kuitenkin on tapahtunut, joitain pelaajia on lähtenyt ja uusia tullut tilalle. Tällä hetkellä B-tyttöjen ringin pelaajat pelaavat sarjoja C-tytöistä aina Naisten Superpesikseen saakka. Onkin hienoa, että Kekin omat kasvatit ovat saaneet mahdollisuuden päästä pelaamaan pelejä pääsarjatasolla.

 


Tavoite ensi kesälle on vielä auki, mutta varmasti viime kesän sijoituksia lähdetään parantamaan. Joukkueemme taisteli itsensä nimittäin jo maaliskuussa Lapualla Halli SM -turnauksessa neljänneksi kahdeksan joukkueen lopputurnauksessa. Menneestä turnauksesta voit lukea lisää täältä. Joukkue on ikärakenteeltaan nuorekas, sillä ensi vuonna lähes kaikki voivat ikänsä puolesta vielä jatkaa B-tytöissä pelaamista. Tulevaisuus näyttää Kempeleen tyttöpesiksen kannalta muutenkin valoisalta, sillä ensi kesäksi C-tytöistä saadaan rinnalle myös toinen B-tyttöjoukkue.

 

Ylärivi vasemmalta alkaen: Jarkko Kokko (valm.), Jasmiina Juntunen, Tiia Valtanen, Noora Kjellman, Laura Sipola, Rebekka Suni, Roosa Hussa, Sara-Ella Kemppainen, Jarkko Sillanpää (valm.) Alarivi vasemmalta alkaen: Aura Määttä, Veera Törmä, Emmi Särkioja, Katri Säily, Emilia Mansikka-aho, Essi Bäckman, Eerika Kesti, Essi Kesti. Kuvasta puuttuu: Neea Mikkola
  • Luotu .