C-TYTTÖJEN KAUSI PAKETTIIN SM-HOPEAN KERA

C-tyttöjen pelikausi oli menestyksekäs: C1-joukkue saavutti hienosti valtakunnallisella nuorisoleirillä SM-hopeaa ja C2-joukkue tuli C-tyttöjen aluesarjassa kolmanneksi. C-tytöissä harjoitteli kaiken kaikkiaan yhteensä 19 tyttöä, joille pyrittiin saamaan kesän aikana tason mukaisia pelejä eri sarjoista. Alkukesän SM-karsintasarjaa pelattiin kahdella joukkueella, D-tyttöjen avustamana, ja siten nuorisoleirille saatiin myös kaksi joukkuetta kasaan, toinen kilpasarjaan ja toinen pelisarjaan. Lisäksi C1-joukkueen pelaajista valtaosa pelasi kesän aikana Naisten Suomisarjaa yhdessä B-tyttöjen kanssa ja C2-joukkueen pelaajat puolestaan pelasivat C-tyttöjen aluesarjaa. C-tyttöjä kävi kesän aikana pelaamassa myös B-tyttöjoukkueissa, naisten maakuntasarjan joukkueessa sekä Tyrnävän ykköspesisjoukkueessa.

Valtakunnanleiri2021SiilinjärviC1

Ct SM -hopeamitalijoukkuessa pelasivat: Annika Utriainen, Lotta Vainiokangas, Silja Korpela, Pinja Karttunen, Venla Ronkainen, Enni Pellikka, Emilia Lammela, Eerika Mansikka-aho, Venla Sunnari, Emma Kaarakka, Saana Ojantakanen, Essi Jyrkkä ja Adalmiina Broman. Pelinjohtajina Marko Mansikka-aho ja Roni Ruokojärvi

Valtakunnanleiri2021SiilinjärviC2

C2-joukkueessa nuorisoleirillä pelasivat: Scarlett Tackett, Lotta Viittanen, Neea Möttönen, Sonja Andelin, Aada Fyrsten, Lotta Ahonen, Peppi Huttunen, Riina Törmänen, Helmi Latvanlehto, Linnea Rauhala, Aino Ojantakanen, Inka Reinikka ja Neea Kangas. Pelinjohtajina Susanna Skinnari ja Joonas Korkiakoski

Joukkue kiittää kaikkia sponsoreitaan tuesta kaudella 2021sponsorit2021

C-tytöt 2020-2021

Keki C tytöt 2021
Ylärivi vasemmalta oikealle:
Silja Korpela, Essi Jyrkkä, Sonja Andelin, Saana Ojantakanen, Emma Kaarakka, Peppi Huttunen ja Riina Törmänen.
 
Keskirivi vasemmalta oikealle:
valmentajat Marko Mansikka-aho ja Susanna Skinnari, Neea Möttönen, Venla Ronkainen, Eerika Mansikka-aho, Lotta Vainiokangas, Aada Fyrsten ja valmentaja Roni Ruokojärvi.
 
Alarivi vasemmalta oikealle:
Venla Sunnari, Annika Utriainen, Pinja Karttunen, Adalmiina Broman, Neea Kangas ja Helmi Latvanlehto. Kuvasta puuttuvat Emilia Lammela ja Vilma Lappalainen.
 
C-tyttöjoukkue on harjoitellut talvikauden ahkerasti niin omatoimisesti kuin pienryhmissä tai koko joukkueen kesken aina koronarajoituksista riippuen. Muutama harjoituspelikin on päästy pelaamaan hallissa ja saatu pelituntumaa kesää ajatellen. Pelikauden alkua odotetaankin jo hartaasti. C-tytöt pelaavat kesällä 2021 kahdella joukkueella SM-karsintasarjaa sekä aluesarjaa ja naisten suomisarjaa. Nuorisoleirille lähdetään kahdella joukkueella. Seuraa joukkueen kuulumisia Instagramissa @kekictytot.
 
Joukkueen yhteistyökumppanit kaudella 2021:

C-tytöt 2020-2021

C-tytöt 2020-2021


Kesän 2020 hienon menestyksen myötä (SM-pronssia sekä aluesarjan toinen ja kolmas sija) ja pienen tauon jälkeen on aloitettu jälleen uuteen kauteen valmistautuminen. Tällä hetkellä on harjoitusringissä 20 tyttöä ja harjoituksia on 5-6 kertaa viikossa. Valmennuksesta vastaavat keväällä 2020 joukkueeseen pelinjohtajaksi tullut Roni Ruokojärvi ja joukkueessa pitkään mukana olut Marko Mansikka-aho. Lisäksi uutena valmentajana aloitti lokakuussa Susanna Skinnari. Juoksuvalmennuksesta edelleen vastaa Paulo Lopes,Juoksutek.

Harjoittelu on hyvin monipuolista ja nyt syksyllä painotus on kestävyydessä ja voimassa. Kestävyys- ja voimaharjoitteiden lisäksi harjoitusohjelmassa on monipuolisia lajiharjoitteita, kehonhuoltoa sekä juoksutekniikka- ja nopeusharjoituksia, joiden painotus hieman aina muuttuu harjoituskauden edetessä. Pääosin pidetään yhteisharjoituksia, mutta niinä viikkoina, kun on vähemmän sali- ja hallivuoroja käytettävissä, harjoitellaan omatoimisesti annetun valmennusohjelman mukaan. Joukkueen kuulumisia voi seurata instagramista: @kekictytot

Yhteystiedot:
Valmentaja Roni Ruokojärvi p. 050-550 6374
Valmentaja Marko Mansikka-aho p. 040-703 6294
Joukkueenjohtaja Piia Karttunen p. 040-5770 418
Rahastonhoitaja Anu Jyrkkä

C-tytöt kaudella 2020
C-tytöt kaudella 2020

 

C-tyttöjen SM-pronssimitalijoukkue kaudella 2020

 

C-tytöt 2019-2020

C-tyttöjen harjoituskausi alkoi lokakuun alussa ja harjoitusringissä on tällä hetkellä yhteensä 22 tyttöä. Valmennuksesta vastaavat Marko Mansikka-aho ja Marko Kesti. Juoksuvalmentajana jatkaa Paulo Lopes (Juoksutek). C-tytöt harjoittelevat 4-5 kertaa viikossa. Harjoittelu on hyvin monipuolista ja harjoitusohjelmaan kuuluu lajiharjoituksien lisäksi kehonhuoltoa, lihaskunto-, juoksutekniikka-, kestävyys- ja nopeusharjoitteita. 

Yhteystiedot:
Valmentaja Marko Mansikka-aho p. 040-703 6294
Joukkueenjohtaja Piia Karttunen p. 040-5770418
Rahastonhoitaja Anu Tammela

Joukkueen kuulumisia voi seurata instagramista: @kekictytot