D1-tytöillä kultainen kausi!

Kekin D1-tyttöjen huikea kausi sai lauantaina 31.8.2019 arvoisensa päätöksen Haapajärvellä pidetyssä Aluemestaruussarjan lopputurnauksessa. Turnauksen ensimmäinen peli Sotkamoa vastaan voitettiin suoraan 2-0. Toinen peli Haapajärveä vastaan oli jo tiukempi ja se ratkesi lopulta kotiutuslyöntikisassa Kempeleen eduksi. Pohjoisen alueen aluemestaruus oli D1-tyttöjen viides mestaruus tälle kesälle. Joukkue on saavuttanut kaiken, mitä yhdellä kaudella voi saavuttaa: sekä D-tyttöjen että C-tyttöjen aluesarjan kultaa, alueleirin mestaruus, Pohjois-Suomen mestaruus sekä tällä kertaa myös se huikein voitto eli SM-kultaa Suurleiriltä!


Joukkueen menestys ei ole tullut helpolla, vaikka joukkue onkin täynnä todellisia lahjakkuuksia. Tämä on vaatinut tytöiltä ja valmennukselta määrätietoista ja kovaa työtä jo usean vuoden ajan. Harjoitustunteja on takana paljon ja tytöt ovat olleet erittäin motivoituneita treenaajia. Alueellaan tytöt ovat jo useamman vuoden pärjänneet hyvin, aluemestaruuksia ja sarjavoittoja on takana useita. Vuonna 2017 tenavaleirin neljäs sija osoitti, että potentiaalia on myös pärjätä valtakunnallisesti. Palkinto kovasta työstä olikin viisinkertainen tänä kesänä. Joukkueen menestymisen takana on ammattitaitoinen, tavoitteellinen, pitkäjänteinen valmennustyö, josta ovat pääsääntöisesti vastanneet Marko Mansikka-aho ja Katri Säily apunaan Pekka Ojantakanen, Jusa Heikkinen, Leevi Hantula ja Emilia Mansikka-aho. Lisäksi juoksuvalmennuksesta on vastannut Paulo Lopes (Juoksutek). Joukkueen taustajoukkoja ei myöskään sovi unohtaa, vanhemmat mahdollistavat harrastamisen ja tässä joukkueessa taustajoukot ovat olleet erittäin sitoutuneita tyttöjen harrastustoimintaan. 

Lue lisää

D2-tyttöjen kausi

D2-tytöt pelasivat hienon kauden. Sijoitus oli toinen D-tyttöjen aluesarjassa alemmassa loppusarjassa. Joukkue osallistui myös Kempeleen alueleirille ollen pelisarjassa sijalla 5 sekä Oulun Suurleirille pelaten pelisarjassa sijalle 14. Keväällä Ylivieskan KingMeal-turnauksessa tyttöjen pelisarjassa joukkue sijoittui hienosti kolmanneksi.

Kempeleen Kirin D1- ja D2-tytöt ovat harjoitelleet kauden pääsääntöisesti yhdessä ja siten myös D2-tyttöjen harjoitusmäärä tällä kaudella on ollut merkittävä. Erityisesti tyttöjen lyöntipeli on ollut varmaa ja pelaaminen myös joukkueena vahvistui loppukesää kohti. Joukkue koostuu pääosin nuoremmista D-tytöistä (2006-syntyneet), jotka saavat jatkaa pelaamista D-tyttöjen sarjassa vielä ensi kaudellakin.


Pelaajat D2-joukkueessa kaudella 2019: Emmi Nättinen, Helmi Latvanlehto, Peppi Huttunen, Silja Korpela, Adalmiina Broman, Neea Peltoniemi, Sonja Andelin, Inka Tammela, Aino Ojantakanen, Jenny Kotkaniemi, Riina Törmänen ja Iida Puuronen.
Pelinjohtajat Pekka Ojantakanen ja Leevi Hantula.

D1-tytöille SM-kultaa!

 Oulun Suurleiri (15.-20.7.2019) sai Kempeleen Kirin osalta hienon päätöksen, kun D1-tytöt pelasivat itsensä puolivälierien ja välierien kautta finaaliin ja finaalissa voittivat Rauman Feran juoksuin 11-7. 

Joukkueella oli koko leirin ajan luottamus omaan tekemiseensä, ainoa notkahdus tapahtui alkusarjassa juurikin Feraa vastaan, jolloin joukkue hävisi Feralle 6-0. Muuten D1-tytöt voittivat kaikki leiriottelunsa ja lopulta siis myös Rauman Feran finaalissa. Kyseessä on tämän joukkueen ensimmäinen SM- mitali, kaksi vuotta sitten Tenavaleirillä lähes sama joukkue tuli kilpasarjassa neljänneksi.

Tytöillä on ollut vuosien aikana vahva halu kehittyä pelaajina ja joukkueena. Kultamitali on ansaittu palkinto kovasta työstä. 

Joukkue on menestynyt vuosien saatossa hyvin alueellaan, voittaen alueleirin, Pohjois-Suomen mestaruuden ja oman aluesarjansakin useasti.

SM-kultaa saavuttaneessa joukkueessa pelasivat  

Essi Jyrkkä, Pinja Karttunen, Emilia Lammela, Noora Lampela, Vilma Lappalainen, Eerika Mansikka-aho, Malviina Mäklin, Neea Möttönen, Saana Ojantakanen, Venla Ronkainen, Venla Sunnari, Annika Utriainen. Joukkueen pelinjohtajina toimivat Marko Mansikka-aho ja Katri Säily sekä huoltajana Jusa Heikkinen.

Kulunut kesä on ollut muutenkin menestyksekäs D1-joukkueella tähän mennessä. Kesäkuussa joukkue voitti Kempeleen alueleirin ja kesän aikana raivasi tiensä D-tyttöjen aluesarjan ylempään loppusarjaan sekä aluemestaruussarjan loppuotteluun. Lisäksi joukkue on pelannut C-tyttöjen aluesarjaa, jossa on tällä hetkellä sarjajohdossa. Pelit jatkuvat siis vielä elokuun ajan.

D-tyttöjen pelit ja joukkue

D-tytöt, yksi harjoitusryhmä kaksi joukkuetta, Keki d1 ja Keki d2. Joukkueenjohtaja Piia Karttunen.Valmentajat: kuvassa vasemmalla Marko Mansikka-aho ja Pekka Ojantakanen, kuvassa oikealla Jusa Heikkinen ja Leevi Hantula. Kuvasta puuttuu Katri Säily ja Emilia Mansikka-aho.Pelaajat kuvassa ylhäällä vasemmalta oikealle: Inka Tammela, Malviina Mäklin, Vilma Lappalainen, Emilia Lammela, Neea Möttönen, Juulia Nikkinen, Venla Ronkainen, Saana Ojantakanen, Eerika Mansikka-aho. Keskirivi vasemmalta oikealle: Senja Koistinen, Silja Korpela, Neea Peltoniemi, Iida Puuronen, Helmi Latvanlehto, Adalmiina Broman, Jenny Kotkaniemi, Pinja Karttunen. Alarivi vasemmalta oikealle: Riina Törmänen, Sonja Andelin, Emmi Nättinen, Peppi Huttunen, Noora Lampela, Annika Utriainen, Essi Jyrkkä, Venla Sunnari.
D-tyttöjen pitkä sisäharjoituskausi on ohi ja pelikausi jo alkanut. Kesäksi on perustettu 23 pelaajasta kaksi joukkuetta, joista molemmat ovat jo kevättalven aikana saaneet paljon pelikokemusta lukuisista hallipelistä. Harjoituspelit jatkuivat ulkokentillä huhti-toukokuun vaihteessa ja sarjapelitkin ovat pyörähtäneet käyntiin. Harjoituksia on pelikauden aikana viikoittain vaihteleva määrä riippuen peleistä. Pelikaudella sekä D1- että D2-joukkue pelaavat D-tyttöjen aluesarjaa. D1-joukkue pelaa lisäksi myös C-tyttöjen aluesarjaa.
Kekiltä on myös yksi joukkue ilmoitettu D-tyttöjen aluemestaruussarjaan, joka pelataan turnausmuotoisesti muutamana viikonloppuna kesän aikana. Ensimmäisessä turnauksessa tytöt ottivat 2-0 voiton Sotkamosta, mutta Haapajärveä vastaan hävisivät molemmat jaksot niukasti yhdellä juoksulla.  Molemmat joukkueet osallistuvat kesäkuussa Kempeleen D-ikäisten alueleirille ja heinäkuussa Oulun valtakunnalliselle D-ikäisten Suurleirille. Alla lueteltuna joukkueiden sarjapelit pelit kaudella 2019. Joukkueidemme kuulumisia voi myös seurata joukkueen kekidt-Instagram sivustolla sekä Kempeleen Kiri juniorit -Facebook sivustolla. Tule seuraamaan pelejämme!

Lue lisää

D-tytöt kaudella 2018-2019

D-tyttöjen harjoituskausi on lähtenyt liikkeelle lokakuussa 2018 ja harjoitusringissä on 05-06 syntyneitä pelaajia tällä hetkellä 26. Harjoitusvuoroja tulee ryhmäjakojen myötä noin 4-5 krt/viikko/pelaaja. Harjoituksissa treenataan monipuolisten lajiharjoitteiden lisäksi myös mm. lihaskuntoa ja juoksutekniikkaa. Kevätpuolella pyritään saamaan runsaasti harjoituspelejä yhteistyössä alueen seurojen kanssa. Talven aikana pidetään 1-2 leiritysviikonloppua, jossa erilaisten harjoitusten lisäksi hiotaan myös joukkuehenkeä. Harjoitusajat ja kaikki muu joukkueen toiminta on joukkueen nähtävillä nimenhuudossa https://kempeleenkirid-tytot.nimenhuuto.com/
Lisäksi joukkueen kuulumisia päivitetään joukkueen kekidt-Instagram sivustolle sekä Kempeleen Kiri juniorit -Facebook sivustolle.
 

Lue lisää

Lisää artikkeleita...

  • 1
  • 2