Skip to main content

G-juniorien talvikausi 2024

G-juniorit ovat harjoitelleet liikuntasaleissa jo syyskuun alusta lähtien ja joukkueessa on tällä hetkellä 9 poikaa ja 14 tyttöä. Joukkueeseen voi liittyä uusia pelaajia milloin tahansa mukaan!

Harjoittelemme monipuolisesti liikuntataitoja, mutta pienpelit ja pelaaminen sekä pelin sääntöjen opettelu on keskeisessä roolissa talven aikana.

G-juniorit harjoittelevat talvella kerran viikossa (kahdella ryhmällä vuoroviikoin).

Harjoitusvuorot:
keskiviikkoisin Kirkonkylän koulun D-salissa klo 18.00-19.00
torstaisin Santamäen koulun salissa klo 18.00-19.00

Kesällä G-junnut pelaavat turnaus muotoisessa aluesarjassa lähialueella. Turnauksiin ilmoitetaan niin monta joukkuetta, kuin saadaan ilmoittautuneista aina mukaan. Tarkoituksena saada noin 30 pelaajan ryhmä G-junnuihin jo talven aikana. Kesällä on mahdollisuus myös pelata alueleirillä sekä valtakunnallisella naperoleirillä Raumalla.

Ilmoittautuminen G-junnuihin:
Valmentaja Mika Takalahti, 040-7032192, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

  • Luotu .

Kempeleen Kirin G-juniorit kaudella 2023-2024 (2017-2016 -syntyneet)

Muodostamme G-junnuihin kaksi harjoitusryhmää, jotka harjoittelevat Kempeleen koulujen liikuntasaleissa kerran viikossa. Valmentajina toimivat kokeneet aikuiset valmentajat, joilla on laji taustaa.

G-juniorit harjoittelevat talvella kerran viikossa (kahdella ryhmällä vuoroviikoin). Harjoitusryhmät muodostetaan ilmoittautuneista syksyllä. Harjoitukset alkavat syyskuun alussa.

Jatka lukemista

  • Luotu .