Pesisliikkari

Kempeleen Kirin pesisjaosto järjestää 5-6 -vuotiaille, eli eskareille ja viskareille pesisliikkarin.

Kempeleessä on jälleen lupa jatkaa alle 18-vuotiaiden lasten harrastustoimintaa ja näin ollen jatkamme pesisliikkariakin ensi viikon maanantaina 8.2. klo 18.00-19.00 samassa salissa Linnakankaan koululla kuin syksylläkin.

Kevätkaudella on harjoituksia 10 kertaa välillä 18.1.-26.4. (vain talviloma viikon ma 8.3. ja pääsisäisen ma 5.4. pidetään lomaa).

Syyskauden pesisliikkariin osallistujilla on etuoikeus jatkaa kevätkaudelle. 

Pesisliikkarissa jokaisella tarvii olla sisäpelikengät, juomapullo ja sisäliikuntavaatteet. Liikuntavälineistö tulee seuran puolelta.

Pesisliikkarissa opetellaan liikkumisen perustaitoja (mm. juoksua, hyppyjä, heittämistä, potkaisemista) leikkien ja pelien kautta. Lisäksi liikkarissa kokeillaan joka kerta jotain pesäpalloon liittyvää lajitaitoa (mm. räpylällä kiinniottoa, pehmopalloon mailalla lyömistä).

Pesisliikkarin hinta on 20€, joka sisältää salivuokrat, vakuutuksen, koulutetut ohjaajat ja liikuntavälineistön.

ALLA VIELÄ MUISTUTUS KORONAOHJEISTA, ELI VANHEMMILLA EDELLEEN MASKIT KÄYTÖSSÄ KUN TULETTE KOULUN TILOIHIN.

Vanhemmat: Kun tuotte ja haette lapsenne pesisliikkarista, niin velvoitamme teiltä maskin käyttöä. Käytännön syistä toivomme edelleen, että pääsette laittamaan lapsenne liikkarivarustukseen ennen kuin liikkari alkaa. Jos jäätte seuraamaan liikkaria, niin yläparvella on hyvä paikka MASKI NAAMALLA. APUOHJAAJANAKIN SAA TOIMIA, mutta OHJAAJILLAKIN MASKI NAAMALLA.

Maskia tulee käyttää liikuntatilojen lisäksi aulatiloissa, saapumis- ja kokoontumistiloissa, pukuhuoneissa, katsomoissa ja muissa vastaavissa tiloissa.
Velvoite koskee kaikkea sisäliikuntaa, myös esimerkiksi koulujen liikuntatiloja.

Lisätietoja

Mika Takalahti
0407032192
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.