Skip to main content

D-tytöt 2024

D-tyttöjen talviharjoituskausi starttasi lokakuussa pienellä porukalla. Pikkuhiljaa joukkueeseen on saatu lisää tyttöjä ja tällä hetkellä joukkueessa harjoitteleekin kolmetoista vuosina 2010-2011 syntynyttä tyttöä. Osa on harrastanut pesäpalloa jo useamman vuoden ja osa on tullut mukaan viime tai tälle kaudelle.

Valmennuksesta vastaavat Venla Tammela ja Annika Lehtosaari. Heillä molemmilla on useamman vuoden pesäpallotausta, mutta kausi tulee olemaan ensimmäinen valmentajina. Valmennuksen tukena tiimissä toimii valmennuspäällikkö Tanja Kimpimäki. Valmentajilla on laaja urheilutausta ja se näkyy harjoittelun monipuolisuudessa  ja yksilöllisessä valmennustyylissä. Jokaisen pelaajan tausta ja taitotaso huomioidaan harjoituksissa.  Harjoituksia tytöillä on 3-4 kertaa viikossa. Niistä kaksi ovat liikuntasalivuoroja ja 1-2 hallivuoroja. Kevättä kohden etenevä treenikausi on suunniteltu niin, että kaikki pelin eri osa-alueet otetaan huomioon tasaisesti. Talven aikana on myös suunnitelma pelata harjoituspelejä ja -turnaus lähialueiden muiden joukkueiden kanssa. Näin joukkue on valmis sitten kauden kohokohtaan; kesän pesispeleihin!

Kesällä 2024 joukkue pelaa pelisarjassa. D-ikäisten pesisleireistä alueleiri järjestetään kesäkuussa Kempeleessä ja valtakunnallinen leiri heinäkuussa Oulussa.  Kesän pelikautta ja lähellä kotikontuja järjestettäviä leirejä odotetaan jo hyvin innokkaasti.

Joukkueen pelaajiin ja valmentajiin voi tutustua myös joukkueen instagram-sivuilla: keki_D_tytot

Joukkueen taustatiimi koostuu vanhemmista, jotka haluavat aktiivisesti edistää ja mahdollistaa lasten harrastustoiminnan.

Uudet pelaajat ovat tervetulleita joukkueeseen. Myös taustatiimi toivottaa tervetulleiksi uudet innokkaat vanhemmat.

Ota rohkeasti yhteyttä
Niko Toivo, joukkueen johtaja, 0407032666.

  • Luotu .