Skip to main content

D-poikien harjoituskausi käynnissä

Talven harjoittelukausi on jo täydessä vauhdissa huippuvalmentajien johdolla. Pojilla on hyvää ja iloista tekemisen meininkiä. Hikeä saadaan pintaan joka treeneissä. Syksyn aikana saatiin myös vierailija ihan Superin huipulta, kun Tuomas Jussila kävi tervehtimässä poikia ja jakamassa muutaman neuvonkin siinä sivussa.

D-pojat koostuu kahdesta ryhmästä, joilla on tähtäin kesän kilpa- ja pelisarjassa. Valmennuksessa otetaan huomioon pelaajien erilaiset lähtökohdat aloittelijoista kilpasarjan kokeneempiin "jyriin". Pelaajarinki koostuu tällä hetkellä 19 pojasta, joten tilaa on myös uusille motivoituneille pelaajille. Tervetuloa!

Valmentajiin kuuluu: Ari Roppola, Pekka Hepokangas, Laura Sipola, Jarkko Juvani ja Tomi Juurinen. Jos kiinnostus heräsi pelata meidän joukkueessa ota yhteyttä joukkueenjohtajiin: Jarkko Seppänen (kilpas.) p. 0505257754 tai Janne Mäkelä (pelis.) 0405616235.

Kuvassa takana vasemmalta: Tuukka, Jarkko Juvani, Elmo, Akseli, Miska, (Tuomas Jussila), Niilo, Aaro, Aatu, Tomi Juurinen, Linus, Veikka, Luukas, Ari Roppola
edessä vasemmalta: Jesperi, Aatu-Petteri, Juho, Touko, Eero, Juho, Luukas, Eetu, Kasper

  • Luotu .