Skip to main content

KeKin E-tytöt kaudella 2023-24

“Pesis on mahtavaa!”

E-tyttöjen harjoituskausi on päässyt hyvään vauhtiin. Harjoituksia on 2-3 kertaa viikossa, maanantaisin ja sunnuntaisin sekä joka toinen tiistai. Joukkueessa on mukana parikymmentä v. 2012-13 syntynyttä tyttöä, joista osa on harrastanut lajia jo useamman vuoden, osa tullut mukaan tälle kaudelle.

Joukkue on tiimi. Aktiivisten vanhempien merkitys joukkueen taustalla (joukkueenjohdossa, tilinhoidossa ja talkootehtävissä) on suuri. Vahvan valmennustiimin (Matti Pellikka, Simo Andelin, Ville Niemelä ja Juha-Matti Järvinen) ansiosta jokaisella pelaajalla on mahdollisuus saada oman tasoistaan valmennusta ja opastusta lajissa. Harjoittelu on monipuolista ja harjoitukset on suunniteltu niin että eri osa-alueet, kuten sisä- ja ulkopeliharjoitukset painottuvat säännöllisesti.

Talvikaudella joukkueen suunnitelmissa on pelata harjoituspelejä ja –turnaus oman ja lähialueen joukkueiden kanssa. Kesällä tavoitteena on pelata aluesarjaa kahdella joukkueella, toinen peli- ja toinen kilpasarjassa. Pesisleirit kuuluvat myös kesään. Alueleiri järjestetään kesäkuussa Kempeleessä, valtakunnallinen Tenavaleiri heinäkuussa Lappeenrannassa. Useampi tyttö haluaisi oppia tällä kaudella lyömään paremmin. Viimeistään kesän peleissä on nähtävissä, kuinka tavoitteeseen on päästy.

Mikä pesäpallossa sitten on parasta? Tyttöjen mielestä ainakin koppeilu, pelit ja leirit, syöksymisen harjoittelu, onnistumiset peleissä ja tietysti kaverit, yhdessäolo heidän kanssaan. Yksi totesi: “Pesis on mahtavaa!”

Joukkueeseen on mahdollista tulla mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä Matti Pellikka 0503329592.

Alla kuvia joukkueen syksyn harjoituksista, kuvat www.valokuvaajatuuli.fi / Tuuli Nikki Photography

 

  • Luotu .