Skip to main content

Lopputurnaus häämöttää

Kempeleen Kiri selvitti tiensä miesten halli-SM-lopputurnaukseen, joka pelataan tulevana viikonloppuna Seinäjoki Areenassa. KeKin pelinjohtaja, Jarkko Kokko, uumoili alkulohkon otteluista tiukkoja, eivätkä lopputulokset poikenneet Kokon ennakoinnista. Lopputurnaukseen matkaa myös A-lohkossa ainoana joukkueena Kempeleen kaatanut naapuriseura, Lippo Pesis.

Lopputurnauksessa pelaa Kempeleen lisäksi viisi joukkuetta: Hyvinkää, Kouvola, Oulu, Vimpeli sekä Joensuu. Jokaiselle joukkueelle kertyy kolme ottelua lopputuloksista riippumatta. Kempeleen ottelut alkavat lauantaina klo 11.45 tuttua paikallisvastustaajaa, Lippo Pesistä vastaan.

- Ensimmäinen peli paikallisvastustajaa vastaan ei tuota ongelmia latautua. Tiedetään mitä parhaiten osataan ja niillä lähdetään pelaamaan myös meille hieman tuntemattomampaa JoMaa vastaan, Kirin valmentaja, kakkospelinjohtaja Mika Takalahti ennakoi.

Joukkue vietti maanantaina vapaapäivää harjoittelusta, mutta muuten viikko on herkistelty lopputurnausta silmälläpitäen. Kuusi joukkuetta on jäljellä, joten tavoitteet lienevät selkeät: Ainakin toinen lauantain otteluista on voitettava, mikäli mitalista mielii pelaamaan.

- Fysiikkaa ja lajia ollaan reenailtu jokaisen omien tarpeiden mukaan. Herkistelyä sekä peliin valmistavia videopalavereita ollaan myös pidetty. Sisäpeli toimi viikonloppua kohtuullisen hyvin, joten ulkopelin perusvarmuus on ollut kehityskohtana, Takalahti jatkaa.

Pelaavaan kokoonpanoon ei ole suurempia muutoksia alkuturnauksesta tulossa, mutta pelinjohto-osastossa tapahtuu sen sijaan vaihdos, kun Juha-Matti Ranta paikkaa Jarkko Kokkoa. Kempele kohtasi Seinäjoen uusitulla alustalla aiemmin tänä talvena Alajärven Ankkurit, joten pelipaikkakin on jo osaltaan tuttu.

- Alusta on hitaampi kuin Ouluhallissa, joten se tulee hieman muuttumaan. Meille se sopii kuitenkin hyvin. Tiukkoja ja tasaisia pelejä on luvassa ja hyvällä pelillä voidaan voittaa kenet tahansa. Se kertoo, että eteenpäin on menty ja asioita tehty oikein. Voitoista pelataan, Takalahti lopettaa.

  • Luotu .