Halli-SM-otteluohjelma julkaistu – myös kaksi harjoituspelipäivää tiedossa

Viime talvena historiallisen Halli-SM-pronssin napannut Kempeleen Kiri pelaa Halli-SM-alkuturnauksen A-lohkossa yhdessä Pattijoen Urheilijoiden sekä Sotkamon Jymyn kanssa Ouluhallissa sunnuntaina 2.2.2020 alkaen. Näiden kolmen joukkueen välillä on totuttu näkemään tiukkoja halliotteluita. Kempele veti viime talvena pisimmän korren – kuinka käy tänä vuonna?

Lue lisää

Kausi päättyi voittojuhliin

Kempeleen Kirin miesten Superpesisjoukkueen kausi ei ollut helppo. Alkukaudesta peli lähti kulkemaan kohtalaisen hyvin, mutta keskivaiheilla kesää käynnistyi tappioputki. Kauden vaikeimmat hetket nähtiin heinä-elokuun vaihteessa, kun joukkueen pelinjohto jouduttiin vaihtamaan ja Valtteri Kleemola sai aivoinfarktin. Runkosarjan viimeisessä pelissä oli vielä mahdollisuus varmistaa Superpesispaikka ensi kaudelle, mutta Koskenkorva oli tuolloin vahvempi ja KeKi joutui karsintoihin. Karsinnoissa nähtiin kuitenkin varsin kivenkova KeKi eikä jäänyt epäselväksi kuuluuko ensi kauden Superpesispaikka KeKille vai Puijon Pesikselle.

Lue lisää

Karsintasarja sunnuntaina katkolla

Kempeleen Kirin miesten Superpesisjoukkueen ja Puijon Pesiksen Ykköspesisjoukkueen toinen kohtaaminen oli ehkä vieläkin selkeämmin KeKin ylivoimaa kuin ensimmäinen ottelu. Ottelun juoksuero oli lopulta KeKin hyväksi 26-0. KeKi vei ottelun lukemin 0-2 (0-17, 0-9). Tämä tarkoittaa sitä, että mikäli KeKi voittaa huomisen kotiottelun, se varmistaa paikan Superpesikseen ensi kaudeksi.

Lue lisää