Tapahtumapäivä 9.10.2021, Urheilukeskus ja MSU joukkue 2022

Lauantai 9.10.2021 oli tapahtumarikas. Aamulla talkoot pesisstadionilla, sitten Linnakankaan urheilu- ja monitoimikeskuksen avajaiset Ojan Rauta Areenan yhteyteen ja päivän lopuksi miesten Superpesisjoukkueen 2022 julkistus. Facebookissa on julkaistu livevideot tilaisuuksista. Livevideot ovat nähtävissä 30 pv ajan. 1. Talkoot Säävälät Oy Areenalla, 2. Urheilu- ja monitoimitalon avajaiset, 3. joukkuejulkistus 2022.  Erillinen julkistusvideo (facebook), tekijä Lassi Karvonen.

Lue lisää

Poikien Superpesiksen välierä to 16.9

Poikien superpesiksen välierät alkavat KeKin osalta tiistaina 14.9 Vetelissä. Ensimmäinen ottelu on nähtävissä Ruudussa mutta toiseen otteluun toivotaan kotiyleisön tukea paikalle Säävälät Oy Areenalle.

Ottelu alkaa torstaina 16.9 klo 16:30, liput 5€ myydään portilta. Tervetuloa!

KeKin B-pojat välieriin

Kempeleen Kirin B-pojat etenivät perjantai-iltana upeasti välieriin kaatamalla vieraskentällä Hyvinkään Tahkon. Ensimmäinen jakso meni Tahkon tahtiin, mutta toinen jakso päättyi niukasti vieraiden voittoon. Supervuoroparissa Aappo Savikosken lyömä juoksu ja tiukka ulkopeli siivittivät KeKin voittoon. Tämä tarkoittaa, että Kempeleessä nähdään B-poikien mitaliotteluita ensimmäisen kerran tällä vuosituhannella. Välierien aikatauluista tiedotetaan heti kun otteluohjelma selviää.

📷 @lassikarvonen_sport

#pesis #superpesis #pesäpallo #kempeleenkiri #kivenkovakeki #nastajengi

KEKI ETSII VALMENNUSPÄÄLLIKKÖÄ!

Kempeleen Kiri etsii pesäpallotoimintaansa valmennuspäällikköä. Työ on monipuolista valmennus- ja kehittämistyötä junioreiden ja kilpaurheilun parissa. Pestin päävastuualueet riippuvat sekä sinun osaamisesta että meidän tarpeista ja näiden yhteensovittamisesta. Yksi keskeisimpiä osa-alueita on kuitenkin pienimpien junioreiden valmennustoiminnan organisointi ja kehittäminen. Valmennuspäällikön pesti on vakituinen ja työaika on 30-37h per viikko, riippuen siitä miten yhdessä sovitaan.

Lue lisää