Pohjola Sairaala lahjoitti defibrillaattorin

Pohjola Sairaala on lahjoittanut Koukkupaja Areenalle ja koko Sarkkirannan urheilualueen käyttöön sähköisen sydäniskurin eli defibrillaattorin. Laite luovutettiin miesten Superpesisottelun alussa tiistaina. Defbrillaattorin luovutti Pohjola Sairaalan Oulun yksikönjohtaja Soila Pajula-Mattila ja sen vastaanottivat miesten joukkueen lääkäri Mari Ojantakanen ja naisten joukkueen lääkäri Marko Sunnari. Kempeleen kunta on lisäksi luvannut lahjoittaa defibrillaattorille säilytyskaapin. Kiitämme lämpimästi Pohjola Sairaalaa ja Kempeleen kuntaa sekä laitteen toimittanutta Medidyne Oy:tä.

Itä-Länsi yleisöäänestys käynnissä

Yleisö valitsee nettiäänestyksellä tänä vuonna aikuisten Itä-Länsi-otteluun yhden pelaajan kaikkiin joukkueisiin. Jokaisesta joukkueesta ehdolla on kolme alkukauden onnistujaa. Kempeleen Kirin miesten Superpesisjoukkueesta ehdolla ovat Markus Keski-Petäjä, Jani Lassila ja Onni Määttä. Naisten joukkueesta ehdolla ovat Neea Mikkola, Jutta Myllyniemi ja Inka Ronkainen.

Lue lisää

Pesis kaikille 2019 arpajaisten voittajat

Kempeleen Kirin järjestämien Pesis kaikille 2019 arpajaisten voittajat on arvottu.
Allaolevasta taulukosta näet palkinnoittain voittoarpojen numerot.
Tiedustelut ja palkintojen jako Aarno Mikkonen / 050-4695130.

Onnea voittajille ja kiitos kaikille osallistujille!

Lue lisää

Minttu Vettenranta lainalle muntiimiin!

Porin Pesäkarhujen lukkari Minttu Vettenranta siirtyy ottelukohtaisella lainasopimuksella Kempeleen Kirin joukkueeseen. Vettenranta tuuraa vammasta toipuvaa Elina Kärsämää, jotta hänelle voidaan taata toipumisrauha.

Lue lisää