Kempeleen Kiri ja OP Oulu liikuttavat yhdessä!

Kevättalvella Kempeleen Kiri ja OP Oulu sopivat laajasta yhteistyöstä KeKin pesäpallon saralla. KeKin junioritoiminnan tärkein ponnahduslauta, pesiskoulu, saa OP Oulusta kaivatun pääyhteistyökumppanin. KeKin ja OP Oulun Hippo-pesiskoulu liikuttaa lapsia Kempeleessä ja Limingassa touko-kesäkuussa. Yhteistyö kattaa myös KeKin molemmat edustusjoukkueet, eli OP Oulu on mukana sekä naisten että miesten superpesisjoukkueiden kumppanina.

Jatka lukemista

  • Luotu .

Pesistuomareiden pakolliset käytännön koulutukset 2022

Aloittelevat ja tuomarit, joilla on tähän astisia tuomarikausia 1-2

ke 27.4 klo 18 Linnakankaan koulun auditoriossa,
sisäänkäynti C-ovesta

Kokeneet tuomarit, kausia 3 tai enemmän tai kausia 2 ja ikää 14v

ma 25.4 klo 18 Santamäen koulun ruokalatila
sisäänkäynti voimistelusaliin johtavasta ulko-ovesta Peltomiehentieltä

Kysyttävää? Soita 040-7045402 / Ilkka tai 045-8003005 / Kalle

Jatka lukemista

  • Luotu .

Tapahtumapäivä 9.10.2021, Urheilukeskus ja MSU joukkue 2022

Lauantai 9.10.2021 oli tapahtumarikas. Aamulla talkoot pesisstadionilla, sitten Linnakankaan urheilu- ja monitoimikeskuksen avajaiset Ojan Rauta Areenan yhteyteen ja päivän lopuksi miesten Superpesisjoukkueen 2022 julkistus. Facebookissa on julkaistu livevideot tilaisuuksista. Livevideot ovat nähtävissä 30 pv ajan. 1. Talkoot Säävälät Oy Areenalla, 2. Urheilu- ja monitoimitalon avajaiset, 3. joukkuejulkistus 2022.  Erillinen julkistusvideo (facebook), tekijä Lassi Karvonen.

Jatka lukemista

  • Luotu .

Poikien Superpesiksen välierä to 16.9

Poikien superpesiksen välierät alkavat KeKin osalta tiistaina 14.9 Vetelissä. Ensimmäinen ottelu on nähtävissä Ruudussa mutta toiseen otteluun toivotaan kotiyleisön tukea paikalle Säävälät Oy Areenalle.

Ottelu alkaa torstaina 16.9 klo 16:30, liput 5€ myydään portilta. Tervetuloa!

  • Luotu .

KeKin B-pojat välieriin

Kempeleen Kirin B-pojat etenivät perjantai-iltana upeasti välieriin kaatamalla vieraskentällä Hyvinkään Tahkon. Ensimmäinen jakso meni Tahkon tahtiin, mutta toinen jakso päättyi niukasti vieraiden voittoon. Supervuoroparissa Aappo Savikosken lyömä juoksu ja tiukka ulkopeli siivittivät KeKin voittoon. Tämä tarkoittaa, että Kempeleessä nähdään B-poikien mitaliotteluita ensimmäisen kerran tällä vuosituhannella. Välierien aikatauluista tiedotetaan heti kun otteluohjelma selviää.

???? @lassikarvonen_sport

#pesis #superpesis #pesäpallo #kempeleenkiri #kivenkovakeki #nastajengi

  • Luotu .