Itä-Länsi yleisöäänestys käynnissä

Yleisö valitsee nettiäänestyksellä tänä vuonna aikuisten Itä-Länsi-otteluun yhden pelaajan kaikkiin joukkueisiin. Jokaisesta joukkueesta ehdolla on kolme alkukauden onnistujaa. Kempeleen Kirin miesten Superpesisjoukkueesta ehdolla ovat Markus Keski-Petäjä, Jani Lassila ja Onni Määttä. Naisten joukkueesta ehdolla ovat Neea Mikkola, Jutta Myllyniemi ja Inka Ronkainen.

Lue lisää

Pesis kaikille 2019 arpajaisten voittajat

Kempeleen Kirin järjestämien Pesis kaikille 2019 arpajaisten voittajat on arvottu.
Allaolevasta taulukosta näet palkinnoittain voittoarpojen numerot.
Tiedustelut ja palkintojen jako Aarno Mikkonen / 050-4695130.

Onnea voittajille ja kiitos kaikille osallistujille!

Lue lisää

Minttu Vettenranta lainalle muntiimiin!

Porin Pesäkarhujen lukkari Minttu Vettenranta siirtyy ottelukohtaisella lainasopimuksella Kempeleen Kirin joukkueeseen. Vettenranta tuuraa vammasta toipuvaa Elina Kärsämää, jotta hänelle voidaan taata toipumisrauha.

Lue lisää

Urheilulinja Kempeleen lukioon

Urheilulinja Kempeleen lukioon syksyllä

Kempeleen lukio ja kempeleläiset urheiluseurat ovat yhteistuumin rakentaneet kokonaisuuden, jossa Kempeleen lukiossa opiskeleville urheilijoille tarjotaan mahdollisuutta harjoitella ammattimaisesti opiskelun lomassa. Kempeleen Kirin pesäpallojaosto, Sarkkirannan Ajax sekä Kempeleen Lentopallo ovat ensimmäisessä vaiheessa ne seurat, jotka pystyvät tarjoamaan oman lajin harrastajilleen valmennuksen ja puitteet harjoittelulle.

Lue lisää