Päivitetty: Tule pesistuomariksi Kempeleen Kirille

Saat mahdollisuuden pieneen kesätienestiin ja tehtävään ilmaisen koulutuksen.

Myös talvella saat kohtuullista korvausta tuomaroidessasi palloiluhalliturnauksissa.

Tuomarina sinulla on myös mahdollisuus ilmaisiin pesisleireihin (alueleirit ja valtakunnalliset jättileirit)

Lue lisää

Mika Takalahti kiittää

Kiitoksia vuosista!

Nyt on tullut minulla aika hypätä Kempeleen Kirin valmennuspäällikön paikalta sivuun ja katsella muita hommia.

Lue lisää

Kempeleen Kiri juhlii seurahistoriansa ensimmäistä B-tyttöjen Suomen mestaruutta!

– Muistan viime vuoden. Samannäköinen keli oli Raumalla, aurinko paistoi ja he (Fera) juhlivat. Meidän tytöillämme oli kyynel silmässä. Siitä hetkestä asti meillä koko joukkueella, pelaajilla ja itselläni, oli tavoitteena tämä, missä nyt olemme – pystyimme finaalisarjassa ottamaan mestaruuden meille, Kempeleen Kirin pelinjohtaja Jarkko Sillanpää tunnelmoi tyttöjen Superpesiksen toisen loppuottelun jälkeen.

Lue lisää

Nousukarsintaa ykköspesikseen

Miesten suomensarjajoukkueen kauden 2020 viimeinen kotipeli pelataan lauantaina 5.9 alkaen klo 16:00 Säävälät Oy Areenalla.

Joukkue voitti runkosarjan päättteeksi pelatun lohkofinaalien ottelusarjan Sotkamon Jymyä vastaan voitoin 2-0 ja nyt pelataan jo nousukarsintaa Jyväskylän Lohea vastaan.

Lue lisää

Miesten suomensarjajoukkue lohkofinaalissa

Siinä missä superpesisjoukkueet vielä päättävät runkosarjojansa, on miesten suomensarjan runkosarja jo pelattu. Kempeleen Kiri sijoittui pohjoislohkon runkosarjassa toiseksi ja sarjajärjestelmän mukaisesti pelaa pohjoislohkon voitosta ottelusarjassa Sotkamon Jymyä vastaan. Lohkovoittajalle on aikanaan luvassa vielä paras kolmesta ottelusarja itälohkon voittajaa vastaan, sen ottelusarjan voittaja nousee Ykköspesikseen kaudelle 2021.

Lue lisää