AALLON OULU OY MUKAAN MUNTIIMIIN. TUIJA AHONEN KUMMIPELAAJAKSI.

Aallon Oulu Oy on uusin tulokas naisten joukkueen kumppaneiden joukossa. Yritys on ottanut kummipelaajakseen Tuija Ahosen (18), jonka otteet pelikentillä ovat tehneet yrityksessä vaikutuksen:"Tuija on edustava pelaaja, jonka pelaajauraa tuemme mielellämme!", toteaa aluejohtaja Irmeli Salonen.

Lue lisää

Keki tyttöjen superpesiksen finaaleissa

Tyttöjen Superpesiksen (18v) loppuottelu Kempeleen Kiri – Rauman Fera su 8.9 klo 14 Koukkupaja-Areenalla Sarkkirannassa.
Liput 5e, nuoret alle 18v ja Kirin pesiskoululaisen mukana tuleva vanhempi ilmaiseksi.
Tervetuloa kannustamaan ja katsomaan tyttöurheilua parhaimmillaan.

MUNTIIMILLE NIPPU JATKOSOPIMUKSIA

Kempeleen Kirin naisten Superpesis-joukkue on solminut yhdeksän pelaajasopimusta. Joukkueessa jatkavat Essi Kesti, Hanna Lammela, Elina Kärsämä, Annika Linna, Ria
Ojala, Inka Ronkainen, Sanni Syrjälä, Emmi Särkioja ja Reetta Törmänen.

Lue lisää

Pohjola Sairaala lahjoitti defibrillaattorin

Pohjola Sairaala on lahjoittanut Koukkupaja Areenalle ja koko Sarkkirannan urheilualueen käyttöön sähköisen sydäniskurin eli defibrillaattorin. Laite luovutettiin miesten Superpesisottelun alussa tiistaina. Defbrillaattorin luovutti Pohjola Sairaalan Oulun yksikönjohtaja Soila Pajula-Mattila ja sen vastaanottivat miesten joukkueen lääkäri Mari Ojantakanen ja naisten joukkueen lääkäri Marko Sunnari. Kempeleen kunta on lisäksi luvannut lahjoittaa defibrillaattorille säilytyskaapin. Kiitämme lämpimästi Pohjola Sairaalaa ja Kempeleen kuntaa sekä laitteen toimittanutta Medidyne Oy:tä.