Skip to main content

Lepää rauhassa Eero Holma

Lepää rauhassa Eero,

Kempeleen Kirin Kunniapuheenjohtaja Eero Holma nukkui ajasta ikuisuuteen torstain ja perjantain välisenä yönä 80-vuoden iässä. Eero on ollut meille KeKiläisille tuttu herrasmies monista seuraamme liittyvistä yhteyksistä ja tapahtumista.

Eeron pesisura alkoi KeKissä jo 50-luvulla, edustusjoukkueessa Eero pelasi 60-luvulla. Moni KeKin isompi ja pienempi peluri muistaa Eeron myös KeKin linja-auton ratista, jossa välillä apukuskeina oli koko Holman perhe. Kempeleen Kirin seuran puheenjohtajana Eero teki kullanarvoista työtä, jonka jälkeen antoi hyvävoimaisen seuran viestikapulan nykyiselle puheenjohtajallemme. Eeron arvosta seurallemme kertoo hänelle myönnetty huomionosoitus, kunniapuheenjohtajan arvonimi.

Vielä viime kesänä Eero toimi peleissämme talkoomiehenä liikenteenohjauksessa sekä riemuitsi kanssamme historiallisesta pronssimitalista.
Tämä herrasmies kysyi nuoremmiltaan mitä kuuluu. Ei siksi koska näin kuuluu kysyä, vaan koska oli kiinnostunut, muisti mitä edelliskerralla oli juteltu, jakoi muutaman varttuneemman viisauksen ja toivotti hymyssä suin kaikkea hyvää tulevaan. Eero oli kahdeksalla vuosikymmenellä seuramme toiminnassa mukana, apuna, tekemässä ja johdossa, niin myötä kuin vastatuulessa.

Eeron omaisille ja läheisille lämmin osanotto ja voimia surun keskellä.

Kunnioittaen ja arvostaen,
Kempeleen Kirin yhteisö

  • Luotu .