Ulos treenaamaan

Treeniryhmä siirtyy harjoittelemaan Sarkkirannan kentälle toukokuussa. Maanantain harjoitukset pidetän kentällä 3.5. alkaen. Torstaina 6.5. harjoitellaan vielä lukion salissa, mutta seuraavasta viikosta lähtien torstain harjoitukset siirtyvät keskiviikolle. Molempina iltoina aloitetaan klo 18.

Treenit Sarkkirannassa

Ma klo 18 (3.5. alkaen)
Ke klo 18 (12.5. alkaen)

Treeniryhmä

Kirin yleisurheilun treeniryhmä aloittaa kauden 5.10. Ryhmä on tarkoitettu urheilukoululaisia tavoitteellisemmin harjoitteleville, yli 8-vuotialle lapsille ja nuorille.

Lue lisää

Treeniryhmä starttaa

Yleisurheilun treeniryhmä aloittaa harjoitukset torstaina 3.10. Ryhmä on tarkoitettu yli 8-vuotiaille ylesurheilusta kiinnostuneille lapsille.

Lue lisää

Tule treenaamaan

Yleisurheilun valmennusryhmä yli 8-vuotiaille aloittaa 4.10. Ryhmä on tarkoitettu yleisurheilusta kiinnostuneille lapsille ja nuorille, jotka haluavat harjoitella tavoitteellisemmin kuin urheilukoululaiset.

Lue lisää

Kesän treenit

Valmennusryhmä treenaa kesällä Sarkkirannan kentällä maanantaisin ja torstaisin klo 18.30-20. Saavuthan paikalle hyvissä ajoin. Lisäksi tehdään omatoimisia harjoituksia ja käydään ahkerasti kisoissa.