Etusivu

Vanhempien ryhmä

Vanhempien ryhmä

Urheilukoulussa järjestetään kesäkuussa myös vanhempien ryhmä. Vanhemmat pääsevät kokeilemaan yleisurheilulajeja samalla, kun lapset harjoittelevat omissa ryhmissään. Vanhempien ryhmään ilmoittautuminen tapahtuu samasta linkistä lasten ilmoittatumisen kanssa kohdassa RYHMÄT -> Urheilukoulu.

Valmennusryhmän treenit jatkuvat

Valmennusryhmän treenit jatkuvat

Valmennusryhmä jatkaa harjoittelua 1.6. alkaen. Harjoitukset pidetään maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 18 Sarkkirannan yleisurheilukentällä. 

Kesän urheilukoulu alkaa

Kesän urheilukoulu alkaa

Yleisurheilukoulu on Suomen Urheiluliiton jäsenseurojen toteuttamaa liikunnan perustaitojen, juoksemisen, hyppäämisen ja heittämisen ja yleisurheilutaitojen kehittämiseen tähtäävää harrastustoimintaa. Yleisurheilukoulun tavoitteisiin kuuluu liikunta- ja urheilutaitojen oppimista, urheilullisuuteen kasvattamista, ryhmän yhdessä tekemistä, liikunnan iloa ja kavereita.

Kempeleen Kirin yleisurheilukoulu alkaa kesäkuun alussa. Ilmoittautuminen tapahtuu kohdasta RYHMÄT -> Urheilukoulu

Tiedustelut: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kesän 2020 urheilukoulu

Kesän 2020 urheilukoulu

Kesän 2020 urheilukoulut järjestetään kahdessa jaksossa: 1.-29.6. ja 17.8.-26.9. Urheilukoulu on tarkoitettu 4 -12-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. 

Juoksukoulu

Juoksukoulu aloittaa 13.1.2020

Vetäjänä toimii Elina Nyländen

Hinta 60 euroa koko perheeltä

Valmennusryhmäläisten perheenjäsenille maksuton

Ilmoittautuminen tähän: juoksukouluun ilmoittautuminen

Syyslomalla tauko

Syyslomalla tauko

Treeniryhmä pitää taukoa yhteistreeneistä koulujen syysloman ajan, eli viikon 43. Seuraavat treenit lukiolla maanantaina 28.10. Linnakankaan salissa seuraavat treenit pidetään torstaina 7.11., koska sali on koulun omassa käytössä 31.10.

Silja Line