Etusivu

Hyvää uutta vuotta!

Hyvää uutta vuotta!

Kempeleen Kirin yleisurheilu toivottaa kaikille hyvää ja urheilullista uutta vuotta 2019!!!

Koko perheen juoksukoulu

Koko perheen juoksukoulu

Juoksukoulu on tarkoitettu kaikenkuntoisille ja -ikäisille. Voitte osallistua vaikka koko perheen voimin. Lue tästä lisää.

Koko perheen juoksukoulu

Koko perheen juoksukoulu

Haluatko vinkkejä juoksuharrastukseen? Juokseminen on hauska ja helppo tapa harrastaa yksin tai yhdessä vaikka koko perheen voimin.

Kempeleen Kirin juoksukoulu aloittaa 8.1.2019 ja kokoontuu tiistaisin klo 17.30-18.30. Olettepa aloittelijoita tai konkareita, tulkaa mukaan saamaan vinkkejä harjoitteluun erilaisilla vauhdeilla, juoksutekniikkaan ja oheisharjoitteluun. Juoksukoulun vetäjänä toimii moninkertainen kestävyysjuoksun Suomen mestari, Elina Lindgren.

Ryhmät syyslomalla

Ryhmät syyslomalla

Urheilukoulu ja valmennusryhmä pitävät lomaa vikkolla 43. Seuraavat kokoontumiset viikolla 44. Hyvää syyslomaa!

Tule treenaamaan

Tule treenaamaan

Yleisurheilun valmennusryhmä yli 8-vuotiaille aloittaa 4.10. Ryhmä on tarkoitettu yleisurheilusta kiinnostuneille lapsille ja nuorille, jotka haluavat harjoitella tavoitteellisemmin kuin urheilukoululaiset.

Talven urheilukoulu

vo lahtotelineissa2

Talven urheilukoulu 5-10 -vuotiaille pidetään keskiviikoisin klo 17.30-18-30 alkaen 12.9. Syyskuussa treenataan Sarkkirannassa ja lokakuun alussa siirrytään lukion saliin. Urheilukoulussa kokeillaan yleisurheilulajeja ja liikutaan muutenkin monipuolisesti. Ilmoittautumaan pääset tästä. Tervetuloa!

Silja Line