UUSIN KAUSI, UUDET KUJEET!

UUSIN KAUSI, UUDET KUJEET!

Kempeleen Kirin käynnistää 11. kautensa naisten superpesiksessä emännöimällä avausottelussaan kestomenestyjä Lapuan Virkiää. Kirin tämän kauden joukkue on mielenkiintoinen sekoitus, jossa sopivasti muuttunutta entistä runkoa on täydennetty uusilla täsmähankinnoilla.

Yksi uusista nimistä löytyy kotipesän kaarelta, jossa pelinjohtajan manttelia ylleen sovittelee pitkän linjan kokenut pesismies Ilkka Hirvonen. Ilkka kuvailee itseään pelinjohtajana aktiiviseksi, positiiviseksi ja tunteella mukana eläväksi. ”Mahtavaa päästä aloittamaan sarjakausi kotikentällä yhtä sarjan kärkijoukkuetta vastaan! Haaste on kova, mutta voittoa lähdetään tietenkin hakemaan”, Ilkka pohjustaa.

Aikaisemmin miesten parissa pelinjohtajana toimineena hän ei näe suuria eroja naisten pelinjohtamiseen. ”Naisille ehkä tärkeämpää tietää tiettyjä asioita etukäteen peliin lähdettäessä, mikä ei tietysti ole huono asia”, pohtii Ilkka. Kokenut pelimies tietää myös, mikä on oleellista joukkueurheilussa. ”Joukkueen menestymisen ja pelaajien kehittämisen ohella pidän tärkeänä positiivisen ilmapiirin luomista joukkueeseen. Jokainen saa olla täysin oma itsensä ja jokaisen mielipide on tärkeä. Näiden asioiden kautta saadaan hyviä asioita tapahtumaan”, naulaa Ilkka teesejään, joilla luotsaa Kirin naiset luottavaisin mielin kohti kesää.

  • Luotu .