Naisten superpesisjoukkue hyvinvoinnin asialla – hyvinvointipäiviä tulossa keväällä

Kempeleen Kirin naisten superpesisjoukkue on taustajoukkoineen lanseerannut juuri Hyvinvointi-konseptin. Mistä oikein on kyse?

Naisten superpesisjoukkue on menneinä vuosina järjestänyt yhteistyökumppanilleen Lojer Oy:lle tilauksesta vaihtuvilla teemoilla toteutettuja työhyvinvointipäiviä. Eräänä iltana, kun taustatiimimme ideointipalaverissa tapahtuman kerrottiin taas kerran olleen menestyksekäs, eräs vanhempi heittikin ilmaan idean, voisiko tätä laajentaa suuremmaksikin kokonaisuudeksi. Idea jäi hautumaan hetkiseksi ja pian siitä otettiin uudelleen koppi. Loppuvuodesta 2016 pistettiin kasaan kuuden henkilön Hyvinvointitiimi, johon valikoitui ideoijia taustajoukoista ja pelaajistosta, ja hommaa alettiin viedä eteenpäin.

Joukkueemme arvot loistavat idean taustalla kirkkaana, sillä haluamme joukkueena tulla lähemmäksi kannattajiamme sekä yhteistyökumppaneitamme, ja haluamme myöskin korostaa seuratoimintamme yhteisöllisyyttä, sillä ilman muita ei olisi myöskään meitä. Haluamme yhteisömme eli #muntiimin voivan hyvin ja siksi olemmekin hyvinvoinnin asialla.

Kempeleen naiset järjestävät keväällä kaksi hyvinvointipäivää, joissa on luvassa helposti lähestyttävää ja mielekästä liikuntaa ja päiviltä saa itselleen myös hieman mustaa valkoisella. Hyvinvointipäivät nimittäin pitävät sisällään myös kehonkoostumusmittauksen ja toimintakykytestit, joista saa testipalautteen. Päivien aikana saa siis selkeän kuvan omasta toimintakyvystään sekä pääsee nauttimaan liikunnasta mukavassa seurassa. Lisää tietoa päivien ohjelmista ja ilmoittautumisesta löytyy kattavilta hyvinvointi-sivuiltamme, joiden kimppuun pääset tästä.

Hyvinvointitiimi ja joukkue on tehnyt arvokasta työtä Hyvinvointi-konseptin eteen ja kevään tapahtumat ovat nyt valmiit. Kevään hyvinvointipäiviä on markkinoitu nyt alkuun yrityksille ja työporukoille Rantalakeuden alueelle, sillä haluamme myös edistää alueemme yritysten kontakteja toisiinsa ja haluamme työyhteisöjen tuntevan toisensa entistä paremmin. Maaliskuun lopulla järjestettävä ensimmäinen hyvinvointipäivä starttaa konseptin ja seuraava päivä onkin luvassa jo huhtikuun lopulla. Jatkoa tämän kevään jälkeen on myöskin jo ideoitu, joten kannattaa seurata, mitä vielä onkaan luvassa.

Toivotamme teidät tervetulleiksi #muntiimiin voimaan hyvin!

#muntiimi

  • Luotu .