PUOLIVÄLIERÄN TOINEN TAISTO!

Kempeleen Kiri ja Porin Pesäkarhut kohtaavat toisen kerran puolivälieräsarjassa. Pori voitti edellisen kamppailun sunnuntaina kotiareenallaan jaksoin 2-0. Kempele jäi ottelussa kokonaan ilman juoksuja, joten Kempeleelle jäi sisäpeliin petrattavaa keskiviikon otteluun.

Kempele sai sunnuntaina Porin illassa tehtyä viisi kolmostilannetta, joka on aivan liian vähän ottelun voittotaistelua ajatellen. Kempele jäikin ottelussa ilman juoksua, kun Pori puolestaan iski molemmille jaksoille muutamat juoksut, jotka riittivät jaksovoittoon. Lyöjätilastossa toiseksi tullut Susanna Puisto löi ottelussa kolme juoksua.

Sanni Syrjälä ja Ria Ojala aukaisivat Kempeleen peliä hienosti ja pääsivät tehokkaasti kentälle. Kempeleen vaikeudet kulminoituivat vaihtotyöskentelyyn, jossa Porin tiivis ulkopeli ei antanut mahdollisuuksia epäonnistuneille lyönneille. Pelin kuva on tälle illalle selvä. Kempeleen pitää saada kiinni ulkopelillä Porin liukkaat etenijät ja sisäpelissä puolestaan vaihtolyöntien laadukkuus määrittelee pelin kulkua ja tilanteiden määrää.

Pori on voittanut kauden kaikki kolme kohtaamista. Koukkupaja Areena on ollut hankala paikka, kun Pesäkarhut ovat vierailleet Kempeleessä. Kuinka tänään onnistuvat Porin pohjoisen kasvatit? Kuinka Kempele lähtee purkamaan vaihtotilanteita? Kumman joukkueen räpylä kestää paremmin?

Kempeleen ja Porin peli alkaa Koukkupaja Areenalla syksyisten pudotuspelien tapaan klo 17.30. Tulkaahan joukolla kannustamaan Kiri voittoon ja kohti välieriä!

#muntiimi

  • Luotu .