Pesishuuma jatkuu Koukkupaja Areenalla

Kempeleen naisten tiukka pelitahti jatkuu sunnuntai-iltana Koukkupaja Areenalla. Vastakkaiseen kiilaan juoksee Porin Pesäkarhut, joka on sarjassa sijalla 4. Illan ottelu alkaa klo 17.00. 

Kempeleen loppukesän pelit ovat sujuneet varsinkin vieraskentällä erinomaisesti. Joukkue on napsinut viidestä viime pelistä neljä voittoa. Voittojen arvoa nostaa kolme voitettua ottelua vieraskentillä. Kempele on pelannut ennakkoluulottomasti ja onnistumisia on tullut laajalla rintamalla joukkueen sisällä. Eveliina Kesti on lyönyt Kempeleelle neljässä viime ottelussa juoksuja oikein urakalla. Illan ottelussa Eveliina voi nostaa lyötyjen määrän kolmeenkymmeneen. Kempeleen kärki on rakentanut hyvin tilanteita Jutta Myllyniemen johdolla.

Porin Pesäkarhut tunnetaan nopeasta kärjestä, jossa on monta etenijätilaston kärkisijalla olevaa pelaajaa. Lisäksi lyöjätilaston toisen oleva Susanna Puisto tuo Porille kotitutukseen tehoja. Porin peli on takunnut viime aikoina. Jatkosarjassa joukkueella on allaan yksi tappio ja yksi niukka kotivoitto Rauman Lukosta. Runkosarjan päätöskierroksella joukkue hävisi Lapualle kotikentällään.

Kempeleen viimeisin vierailu Porin kotikentällä heinäkuun puolenvälin paikkeilla oli tasainen vääntö, joka päättyi kotijoukkueen voittoon 1-0. Jaksolukemat olivat hyvin tasaiset, 2-2 ja 2-1. Illan ottelusta mielenkiintoisen tekee myös se, että Pori on hävinnyt muutaman viikon sisällä niin Jyväskylälle kuin Lapualle jaksoin 1-0. Kempele puolestaan haki Lapualta ja Jyväskylästä vierasvoitot. Näiden tilastojen valossa ottelusta voidaan odottaa ennakkoon tasaista vääntöä.

Kempeleen räpyläpeli ei toiminut viimeisimmässä kotipelissä toivotulla tavalla. Vieraspeleissä ulkopeli on ollut liikkuvaa ja pallot ovat tarttuneet räpylään hyvällä prosentilla. Ulkopelin onnistuessa Kempele ottaa tänään pisteitä Porilta. Tervetuloa Sarkkirantaan klo 17.00!

#muntiimi

  • Luotu .