Perjantai-illan vieraana Porin Pesäkarhut

Superpesiksen jatkosarjat jatkuvat tiiviillä pelitahdilla. Illan molemmat joukkueet aloittivat ylemmän jatkosarjan keskiviikkona. Pori kaatoi tuolloin kotonaan paikallisvastustaja Rauman Feran. Kempele puolestaan vieraili Jyväskylässä, josta kotiin tuomisena oli tappio suoraan kahden jakson jälkeen.

Kempele ja Pori ovat kohdanneet tällä kaudella kaksi kertaa. Molemmissa otteluissa kotijoukkue oli vahvempi. Kempele voitti toukokuussa Pesäkarhut kotonaan supervuoroparin jälkeen. Pori oli puolestaan vahvempi omalla kotikentällään jaksoin 2-0.

Porin Pesäkarhut ovat ratkaisupelien alla joutuneet mielenkiintoiseen tilanteeseen, kun vakiolukkari Minttu Vettenranta ei loukkaantumisen takia pysty syöttämään. Viime peleissä lautasen äärellä on häärinyt Susanna Puisto, joka tunnetaan paremmin kovana kotiuttajajokerina. Pori menetti osittain lukkarivaihdoksen takia myös alkusarjan piikkipaikan menettämällä pisteen Tampereen vierasottelussa, kun lautasen äärelle ei alkuun tuntunut löytyvät korvaajaa. Pesäkarhut on kuitenkin rutinoitunut joukkue, joka tulee kovaa päälle kärkiviisikollaan. Pori on sarjassa tällä hetkellä toisena tasapisteissä Jyväskylän kanssa. Kirittäret ovat kuitanneet enemmän voittoja kuin Pori.

Kempeleen edellinen peli Jyväskylässä ei näyttänyt Kirin parhaimpia puolia. Ensimmäisellä jaksolla ulkopeli toimi totutun vahvasti, mutta Kirittärien kova lyöntivire oli liikaa toisella jaksolla. Kempele sai luotua kuitenkin jälleen hyvin tilanteita kotiuttamista varten. Kempeleen teesit perjantaille on huolellinen ulkopeli sekä lyöntirohkeus mailan varressa. Kempele tarvitsee Poria vastaan laadukkaita suorituksia, jotta tilanteita voidaan luoda.

Kempeleen Kirin paidassa nähdään jälleen yksi uusi superpesiskasvo, kun Kirin oma kasvatti Hanna Lammela pukee edustusjoukkueen peliliivin päälle. Hanna tulee alustavien suunnitelmien mukaan etukentälle, jossa hän on pelannut Kempeleen kakkosjoukkueessa.

Kempeleen Kirin ja Porin Pesäkarhujen välinen kamppailu alkaa Koukkupaja Areenalla klo 18.00. Tervetuloa seuraamaan jatkosarjan kotiavausta!

#pesis, , #muntiimi

  • Luotu .