Nyt pelataan Koukkupaja Areenalla - toinen puolivälieräpeli edessä

Kempeleen Kiri ja Porin Pesäkarhut kohtaavat nyt toistamiseen puolivälieräsarjassa. Ensimmäinen peli päättyi kotijoukkueen voittoon sunnuntaina Porissa tiukin lukemin. Ottelussa nähtiin tiivistä ulkopeliä ja siten vähän tilanteita sekä jouksuja, mutta myös erinomaista taistelua sekä hienoa pudotuspelitunnelmaa. Tämä on lähtökohtana keskiviikon kamppailuun.

Porin ja Kempeleen puolivälieräsarjassa kohtaavat kaksi tiivistä ulkopeliä pelaavaa joukkuetta. Edellisessä pelissä kolmostilanteet menivät 12-6 Porin eduksi. Sadekelilläkin oli jonkin verran osuutta asiaan, mutta silti molempien joukkueiden ulkopeli oli hyvällä tasolla. On sanomattakin selvää, että molemmat joukkueet haluavat kasvattaa tilannemääriään, joten sisäpelin tehostamista on varmasti luvassa. 

Pesäkarhut ovat vierailleet Kempeleessä kahdesti ja molemmilla kerroilla joukkue on poistunut tappio niskassaan! Kempele on osoittautunut Porille aikaisemminkin vaikeaksi paikaksi pelata, joten Kempele on vahvoilla näiden tilastojen valossa tänään. 

Porin lautasen äärellä nähtiin sunnuntaina todellinen yllätysnimi. Simosta Tyrnävän kautta pesiskansan tietoisuuteen ponnahtanut kuusinkertainen vuoden lukkari Kaisa Salmela palasi auttamaan entistä joukkuettaan lukkaripulan keskellä. Salmelan pelaaminen Porin joukkueessa Kempeleen kotikentällä luo oman vivahteensa iltaan.

Kempeleen ja Porin peli alkaa Koukkupaja Areenalla syksyisten pudotuspelien tapaan klo 17.30. Tulkaahan joukolla kannustamaan Kiri voittoon ja kohti välieriä. Tervetuloa!

#pesis, , #muntiimi

  • Luotu .