MUNTIIMI SARJANOUSIJAN VIERAANA

Runkosarjan viimeiset kierrokset ovat käsillä ja Muntiimillä on jäljellä kaksi ottelua niin kotona kuin vieraissa. Tänään sunnuntaina pisteistä taistellaan Mynämäellä, jossa sarjanousija ottaa mittaa Kempeleestä. Mynämäki on sarjassa Kempeleen takana sijalla kymmenen ja se on kahdeksan pistettä jäljessä Kempelettä.

Mynämäki on tällä hetkellä otteluruuhkassa ja se pelaa jo neljännen ottelun viikon sisään. Vesattaret ovat ottaneet viikon aikana kaksi kahden pisteen voittoa ja he nappasivat pisteen Hyvinkää-ottelussa. Pisteet ovat olleet tärkeitä joukkueelle, joka jahtaa vielä paikkaa suorasta säilymisestä. Mynämäellä on siihen vielä teoreettinen mahdollisuus. Mynämäki on pelannut kolme ottelua vähemmän kuin Lappeenranta, joka on säilyttämässä tällä hetkellä sarjapaikkansa. Piste-eroa on ennen sunnuntain kamppailua kahdeksan pistettä.

Kempele puolestaan tarvitsee edelleen pisteitä varmistaakseen paikan kahdeksan joukossa. Kuluneella viikolla Lappeenranta haki arvokkaan voiton Lapualta kotiutuslyöntikilpailun jälkeen ja otti kotonaan yhden pisteen Mynämäeltä. Pisteiden avulla Pesä Ysit kipusivat Kempeleen kanssa tasapisteisiin.

Kempele ja Mynämäki kohtasivat toukokuussa Kempeleessä, jolloin kotijoukkue oli parempi jaksoin 1-0. Joukkueet ovat iskeneet sarjassa yhtä paljon juoksuja. Ero joukkueiden välillä tulee päästettyjen juoksujen määrässä, joita Mynämäellä on melkein 60 enemmän kuin Kempeleellä. Vesattaret ovat vaihtaneet kauden kuluessa pelinjohtajansa ja kauden edetessä joukkue on päässyt enemmän kiinni superin vauhtiin. Heinäkuun hellepäivä näyttää joukkueiden tämän hetken kunnon, joten mielenkiintoinen kamppailu on luvassa.

Kempele tulee Mynämäelle viikon harjoitustauon jälkeen. Ennen taukoa Kiri oli samanlaisessa otteluruuhkassa kuin illan vastustaja. Onko peliruuhkasta vai pelitauosta enemmän hyötyä? Se selviää illan kamppailussa, jonka tuomari puhaltaa käyntiin klo 17.00. Ottelua voi seurata Ruutu-palvelussa Fanikameran kautta.

#muntiimi

  • Luotu .