#MUNTIIMI REISSAA JÄLLEEN!

Kempeleen Kirin naisten joukkue on pakannut jälleen kamppeet ja suunnistaa keskiviikkona Keski-Suomeen Jyväskylään ja torstaina on vuorossa Etelä-Pohjanmaa ja Lappajärvi. Vastustajat löytyvät sarjataulukossa eri suunnista, joten tiedossa on kaksi erilaista peliä.

Viime kauden mestarijoukkue Jyväskylän Kirittäret majailee sarjataulukossa tällä hetkellä sijalla kolme. Heidän edellään on Pori ja Lapua. Kirittäret aloittivat kautensa kolmella voitolla. Viimeisimmässä kahdessa pelissä on tullut ensimmäiset pistemenetykset Tampereelle ja Lapualle. Viikko sitten Jyväskylä jäi juoksuitta kotikentällään, kun Lapua haki pistepotin. Tampereelta joukkue saalisti kaksi pistettä 0-1 voitollaan.

Kirittärien joukkueen runko on säilynyt hyvin samanlaisena, millä se voitti mestaruuden viime kauden päätteeksi. Joukkueeseen on siirtynyt Oulun Lipottarista Siri Eskola, joka on joukkueensa alkukauden neljänneksi tehokkain lyöjä kuudella lyödyllä juoksulla. Jyväskylä on tälläkin kaudella yksi suosikeista, joten tiukka peli on keskiviikkona luvassa.

Helatorstain vastustaja Lappajärven Veikot on sarjataulukossa tällä hetkellä viimeisellä sijalla. Runsaita muutoksia kokenut joukkue ei ole avannut pistetiliään tällä kaudella. Lappajärvi on edellisten vuosien tapaan antanut paljon juoksuja ja puolestaan tehnyt vähiten juoksuja. Lappajärven Veikot osaavat hyvin kotikenttänsä metkut, joka pitää ehdottomasti huomioida peliin lähdettäessä.

Kempeleen hyvin toiminut ulkopeli otti edellisessä kotipelissä askeleita jälleen eteenpäin. Myös sisäpelissä oli näkymiä paremmasta, joten molempiin otteluihin voidaan lähteä hyvistä lähtökohdista liikkeelle. Viime pelissä hyvin ulkona luutinut Neea Mikkola jää kuumeen takia pois. Hänen tilalleen kakkospolttajan tontille nousee Ria Ojala. Takakentällä nähdään keskiviikkona myös uusi kasvo, kun Annika Linna ottaa kakkoskopparin paikan Henna Tähtilän toimiessa etenijäjokerin roolissa. Essi Kesti palaa myös kokoonpanoon. Keskiviikkona Essi tullaan näkemään poikkeuksellisesti linjapelaajana.

Keskiviikon ottelu alkaa Hippoksella klo 18.00. Torstain peli Lappajärvellä vihelletään käyntiin jo klo 13.00. Molempia pelejä voi seurata Ruutu-palvelun fanikameralähetyksinä.

#pesis, , #muntiimi

  • Luotu .