MIELENKIINTOINEN JA JÄNNITTÄVÄ VIIKONLOPPU!

Kempeleen naisten ottelut ovat kääntymässä ratkaisuvaiheeseen pudotuspelipaikasta. Viikonloppuna joukkue kohtaa yhdeksäntenä olevan Lappeenrannan ja seitsemäntenä olevan Hyvinkään vieraskentillä. Kempele keikkuu joukkueiden välissä kahdeksantena ja on tällä hetkellä kiinni viimeisessä pudotuspelipaikassa.

Kempele kohtaa lauantaina Lappeenrannan tälle kaudelle ensimmäistä kertaa. Kempele on Pesä Ysien edellä neljä pistettä, mutta Lappeenranta on pelannut yhden ottelun enemmän kuin Kempele. Lappeenrannan edellinen peli Tampereella sujui tappion merkeissä. Heinäkuun alussa joukkue haki arvokkaan vierasvoiton Hyvinkäältä. Pesä Ysien joukkueen tehokkain lyöjä tällä kaudella on ollut Henriikka Harinen tehoilla 1+20. Lappeenrannan joukkueesta löytyy kempeleläisille todella tuttu kasvo aikaisemmilta pelivuosilta, kun Sarita Heikkinen vaihtoi Pesä Ysien joukkueeseen pelaamaan viime kauden jälkeen.

Sunnuntaina bussin keula löytyy Hyvinkään Pihkalan pesäpallostadionilta, jossa joukkue kohtaa seitsemännellä sijalla olevan Hyvinkään samoin ensimmäisen kerran tälle kaudelle. Hyvinkää on tätä kirjoittaessa kuronut Kempeleeseen seitsemän pisteen etumatkan, joten sunnuntainakin pelataan äärettömän tärkeistä pisteistä. Hyvinkää on mielenkiintoinen joukkue ja se on ainoastaan neljässä pelissä jäänyt ilman pisteitä. Hyvinkää on saalistanut Kempeleen tavoin kaksi kolmen pisteen voittoa, mutta joukkue on ollut mukana kymmenessä ottelussa, jotka on ratkaistu joko supervuoroparissa tai kotiutuslyöntikilpailussa.

Kempele lähtee reissuun voittoisan kotiottelun jälkeen. Kiri kaatoi kotonaan Lappajärven Veikot jo kolmannen kerran tälle kaudelle. Kempele on saanut rakennettua viime peleissä mukavasti kotiutuspaikkoja. Edellisen pelin toisella jaksolla kotiutuslyönnitkin alkoivat jo löytää oikeaa osoitetta ja hirmuiskussa ollut Sara-Ella Kemppainen lisäsi kautensa lyötyjen määrää viidellä. Sara-Ella onkin Kempeleen joukkueesta paras kotiuttaja tehoilla 0+18. Edellisestä pelistä sivussa olleet Ria Ojala ja Annika Linna palaavat pelaavaan kokoonpanoon ja Henna Tähtilä ottaa jokerietenijän roolin.

Kempele kohtaa viikonlopun joukkueet uudelleen vielä Kempeleessä. Pesä Ysit ovat jo viikon päästä lauantaina reissussa pohjoisessa. Hyvinkää vierailee Koukkupaja Areenalla elokuun 4. päivä. Heinäkuu on ratkaisupelien aikaa ja tänään ne alkavat, kun Lappeenranta ja Kempele iskevät yhteen Juvalla pelattavassa ottelussa klo 15.00 alkaen. Ottelu on nähtävissä totuttuun tapaan Ruutu-palvelun Fanikamerassa.

#muntiimi

  • Luotu .