Lauantaireissu Rauman Otanlahteen

Kempeleen Kiri matkustaa tämän kesän aikana toisen kerran Raumalle. Jatkosarjan ottelussa on vastassa kotijoukkue Fera, joka on sarjassa tasapisteissä Kempeleen kanssa. Illan ottelussa on jaossa elintärkeitä pisteitä ajatellen sarjan viidennettä sijaa.

Kotijoukkue Fera on pelannut viimeisimmän ottelun Lapualla viime viikonloppuna. Raumalaiset hakivat vierasvoiton supervuoroparin jälkeen todella runsasjuoksuisen ottelun jälkeen. Pisteet olit Rauman ensimmäiset jatkosarjassa, sillä joukkue on hävinnyt niin Porille kuin Tampereellekin. Rauman Fera on tehnyt sarjassa vähiten juoksuja (103) kaikista joukkueista. Tehokkaimmat kotiuttajat ovat olleet Tinja Töyrylä, Sini Grip ja Meea Lehtinen, joista viimeisin puuttuu tämän illan kokoonpanosta.

Kempele lähtee otteluun tappio allaan, kun Lapua kävi keskiviikkona vierailulla Sarkkirannassa. Kirille jäi petrattavaa ulkopelin osalta, kun Lapua iski juoksuja urakalla. Illan pelissä nähdään varmasti taisteleva Kiri, sillä sarjan viides paikka on arvokas pudotuspelien kannalta. Illan ottelussa Kempeleellä on muutamia muutoksia kokoonpanossa. Kirin paidassa nähdään superpesisavauksen tekevä Essi Leinonen.

Kempele ja Rauma voittivat alkusarjan aikana kotiottelunsa jaksoin 2-0. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen kesäkuun alussa oli Kirin juhlaa. Heinäkuun ottelu Otanlahdessa oli tasainen vääntö, mutta jaksojen alut käänsivät ottelun raumalaisille. Molemmat joukkueet lähtevät illan otteluun muutetuilla kokoonpanoilla, joka tuo oman mausteensa ottelun asetelmaan.

Rauman Feran ja Kempeleen Kirin välinen ottelu alkaa klo 17.00 Ottelua voi seurata Ruutu-palvelun kautta suorana.

#pesis, , #muntiimi

  • Luotu .