Laittaako Kempele mestarin kanveesiin toistamiseen?

Illan vastustaja saapuu Sarkkirannan Koukkupaja Areenalle Pirkanmaalta. Tampereen Manse PP löytyy sarjassa tällä hetkellä sijalta neljä, ja on Kempelettä kolme pistettä edellä yhden pelin vähemmän pelanneena. Hallitsevan mestarin päänahka on ollut haluttua tavaraa jokaisessa ottelussa tällä kaudella. Kesäkuun aikana Tampere koki kaksi tappiota Jyväskylälle sekä yhden Kempeleelle. Voitot puolestaan joukkue on napannut Porista vieraskentällä sekä kotiareenallaan viikko sitten Seinäjoesta.

Kesäkuun alussa Kempele kävi nappaamassa Tampereelta makean vierasvoiton, kun Kempele venytti ratkaisun lopulta kotiutuslyöntikilpailuun saakka. Jännittävien vaiheiden ja kolmen tunnin pelin jälkeen kotiutuslyöntikisan viides kierros toi ratkaisun Kempeleelle. Manse PP oli myös viime vuonna ahtaalla Kempeleessä ja kärsi tappion alkukaudesta. Joukkueet kohtasivat toisensa välieräsarjassa syksymmällä, joista kuitenkin Tampere eteni finaaleihin 3-1 voitoin, ja heidän kesänsä päättyi lopulta kultajuhliin. Tämän vuoden Manse PP on lähes samassa formussa kuin viime vuonnakin. Kärjessä viilettää nopeakinttuinen Henna Peltokangas, joka on tuonut joukkueelleen 13 juoksua. Tampereen jokeriosastolta löytyy myös vauhtia, sillä Ida Lähde on ehtinyt kotipesään 12 juoksun verran tällä kaudella. Tampereen tehokkain kotiuttaja on ollut Susanna Kylä-Kause.

Kempele lähtee illan kotiotteluun tappio allaan, kun Kiri hävisi supervuoroparin jälkeen viime viikolla naapuriseura Lipottarille. Kempeleen ulkopeli oli viime ottelussa hieman huolimatonta, joka näkyi karulla tavalla Oulun juoksusarakkeessa. Kempele on saanut viime peleissä luotua hyvin kotiutuspaikkoja, kun vaihtajien roolissa Essi Kylli, Jutta Myllyniemi sekä Sarita Heikkinen ovat onnistuneet hyvin. Viime viikonlopun juhannustauolla joukkue on saanut palautua kesäkuun otteluruuhkasta ja on tehnyt laadukkaita omaa peliä kehittäviä treenejä. Kempele on valmis kohtaamaan viime vuoden mestarit toistamiseen tälle kaudelle!

Tervetuloa sankoin joukoin kesäisen illan huippuotteluun! Kempele ja Tampere iskevät yhteen klo 18 alkavassa ottelussa Koukkupaja Areenalla. Jos et satu olemaan Kempeleessä, niin voit seurata ottelua VeikkausTV:n kautta.

#pesis, , #muntiimi

  • Luotu .