Kumpi katkaisee tappioputkensa?

Kempeleen Kiri ja perjantain vastustaja Lapuan Virkiä elävät tällä hetkellä sarjassa suvantovaihetta. Molemmat joukkueet ovat hävinneet useamman pelin peräjälkeen, joten perjantai-illassa on luvassa todellista taistoa sarjapisteistä ja pelikurssin kääntämisestä.

Kempele ja Lapua ovat tuttuja vastuksia toisilleen. Joukkueet ratkoivat viime kauden päätteeksi pronssimitalien kohtalon. Tällä kaudella Kiri ja Virkiä ovat kohdanneet toisensa kertaalleen toukokuun lopussa Lapualla. Kempele kävi silloin ryöstöretkellä Pisko-Areenalla ja vei silloin ottelun kotiutuslyöntikilpailun jälkeen.

Lapuan Virkiä on tällä hetkellä sarjassa neljäntenä. Virkiä on iskenyt kauden aikana sarjan joukkueista toiseksi eniten juoksuja Tampereen jälkeen. Lapuan ulkopeli on myös toimiva paketti, sillä se on päästänyt kolmanneksi vähiten juoksuja. Lapua saapuu Kempeleeseen kuitenkin neljän tappion putkessa. Virkiä on hävinnyt heinäkuun aikana Porille ja Jyväskylälle. Tappiopeleissä Seinäjokea ja Lappajärveä vastaan joukkue pystyi nappaamaan yhden jakson molemmilta joukkueilta. Häntäpään porukoita vastaan Lapua on pystynyt yhteen hyvään jaksoon, josta kertoo isot juoksulukemat. Kahteen ehjään jaksoon joukkue ei ole kuitenkaan pelissä päässyt.

Kempeleen viimeisin peli Jyväskylässä oli lupauksia herättävä ja ensimmäisellä jaksolla nähtiin jo pirteämpää kiriläistä pesäpalloa. Pirteämpi ilme ei vielä riittänyt pistetilin lisäykseen tiistaina. Kempele pääsee pelaamaan kotiareenalleen ensimmäisen kerran heinäkuussa, joka tuo varmasti joukkueen tekemiseen lisää sykettä. Sarjan keskikasti on tiivistynyt kelien parantuessa, joten sekin luo oman lisämausteensa otteluun.

Perjantaina on kuitenkin selvää, että jompikumpi joukkue pääsee palaamaan voittojen tielle heikomman vaiheen jälkeen. Kotiyleisön tukea tarvitaan, joten tulethan paikalle kannustamaan Kirin naiset voittoon. Peli alkaa klo 18 Koukkuapaja Areenalla.

#pesis, , #muntiimi

  • Luotu .