Kirittäret, jälleen kohdataan!

Kempeleen Kirin ja Jyväskylän Kirittäret kohtaavat kauden 2018 sarjassa nyt ensimmäistä kertaa. Kempeleessä muistellaan viime kauden pudotuspelejä lämmöllä, sillä Kempele kampesi Jyväskylän Kirittäret 16 vuoden yhtenäisen putken jälkeen ulos mitalipeleistä. Joukkueiden välinen kohtaaminen tulee olemaan mielenkiintoinen! Mikäli et pääse paikan päälle, näytetään ottelu myös Veikkaus-TV:n puolella.

Kirittäret ovat pelanneet tälle kaudelle kolme ottelua. Pelaamistaan otteluista joukkue on voittanut kaksi kotiotteluaan Seinäjokea ja Oulua vastaan jaksoin 2-0. Jyväskylä kärsi avauskierroksella tappion Porissa jaksoin 1-0. Kirittärien joukkueessa on tapahtunut hieman muutoksia sitten viime vuoden. Viuhkan otti haltuunsa jyväskyläläisille tuttu mies, Nalle Viljanen. Nalle ja hänen aisaparinsa Petri Kaijansinkko muodostavat ehdottomasti sarjan kokeneimman pelinjohtajakaksikon. Kirittärien pelaajistossa on tapahtunut jonkin verran muutoksia. Kärjessä viilettää kempeleläisille tuttu Ella Korpela, joka siirtyi Oulun Lipottarista Keski-Suomeen. Raumalta joukkueeseen on liittynyt Eeva Mäki-Maukola. Jyväskylän kärjestä löytyy kovia pelinaisia, joista Virpi Hukka vaihtajana ja Emma Nieminen asettavat Kempeleen ulkokentälle varmasti haasteita keskiviikkona.

Kempeleen Kiri sai aukaistua edellisessä kotipelissään sisäpeliään. Joukkue oli päättäväinen ja rohkea ja halusi itselleen kolmen pisteen voiton. Kempele iski Lappajärven ulkokentästä kaikkiaan 15 juoksua. Muutoinkin Kempele onnistui sunnuntain pelissään laajalla rintamalla. Kempele on pelannut sarjassa neljä peliä ja löytyy tällä hetkellä sijalta 5. Joukkue on saalistanut kaksi voittoa ja kaksi tappiota. Kempeleen Kirin ulkopeli on hakenut alkukaudesta hieman uomiaan, mutta viime peleissä parantuneet räpyläsuoritukset antavat luottoa keskiviikon kamppailuun. Etukentän pelaajat Essi Kylli ja Essi Kesti ovat valmiita tekemään paloja Jyväskylän liukkaista kärkietenijöistä.

Kempeleen ja Jyväskylän välinen kamppailu alkaa Koukkupaja Areenalla keskiviikkona 23.5. klo 18.00. Pelipäivän aamuna Kempele jakaa alueen nuorille vapaalippuja illan otteluun. Tervetuloa seuraamaan jännittävää naispesisiltaa!

Kuva: Lassi Karvonen

#pesis, , #muntiimi

  • Luotu .