Keskiviikkoillan makupala - Paikalliskamppailu osa 2!

Runkosarja kääntyy pikkuhiljaa jälkimmäiselle puoliskolleen, kun juhannustauko koittaa tänä viikonloppuna. Keskiviikkoillan kamppailussa Kempele saa vastaansa Lipottaret Oulusta, ja tämä ottelu onkin oikea makupala ennen pientä taukoa pesispeleistä!

Tässä vaiheessa kautta Kempele ja Lipottaret löytyvät sarjassa peräkkäisiltä sijoilta viisi ja kuusi, joten tässä naapuriseurojen välisessä ottelussa jaettavat pisteet varmasti kelpaavat molemmille joukkueille. Kiri on kerännyt pisteen enemmän kuin naapuriseura. Molemmat joukkueet ovat alkukauden jälkeen kovasti kiinni ylemmän jatkosarjan paikoissa, ja taistelu pisteistä jatkuu taas!

Kempele esiintyy kotiareenallaan lähes kuukauden tauon jälkeen. Edellinen kotipeli pelattiin Pattjoen MiiluAreenalla, jossa Kempele voitti Rauman Feran jaksoin 2-0. Kempele pelaa viikon tulevan sisään kaksi tärkeää kotiottelua Oulun Lipottaria (20.6.) sekä hallitsevaa mestaria Tampereen Manse PP:tä (27.6.) vastaan.

Kempeleen Kiri ja Oulun Lipottaret kohtasivat toukokuussa Raksilassa. Kotijoukkue Lipottaret oli ottelussa vahvempi jaksoin 1-0. Kempele haluaa varmasti kääntää tuloksen toisinpäin ja samalla katkaista keskiviikon ottelussa Lipottarien neljän ottelun voittoputken. Viime viikolla molemmat joukkueet tekivät visiitit Hyvinkäälle ja Lappeenrantaan. Oulu tuli reissulta takaisin neljän pisteen kanssa kahdella voitolla, kun taas Kempele toi tuliaisinaan kolme pistettä Lappeenrannan voitolla.

Illan ottelussa saatetaan nähdä taas yksi sisarusten välinen selvittely, kun Törmäsen tytöt, Kempeleen Reetta ja Oulun Roosa, kohtaavat. Reetta on vakiinnuttanut paikkansa Kempeleen polttolinjassa ja Roosa puolestaan on saanut peliaikaa hajanaisemmin. Keskiviikko näyttää, että ottavatko sisarukset yhteen Koukkupaja Areenalla.

Ottelussa nähdään myös muita taistelupareja. Joukkueiden lyöjäjokerit Iiris Puskala ja Juulia Salonen ovat olleet hyvässä lyönnissä viime kierroksilla. Yksi taistelu käydään myös lautasen ääressä. Pystyykö Lipottarien Elina Kärsämä hyydyttämään tolpillaan Kempeleen vai sekoittaako Linda Kukkohovi väärillään Oulun kaaren illan ottelussa?

Paikalliskamppailu Kempeleen ja Oulun välillä alkaa keskiviikkona 20.6. klo 18 Sarkkirannassa. Huhujen mukaan tupaan on tulossa paljon väkeä, tule sinäkin! 

#pesis, , #muntiimi

  • Luotu .