Kempele vierailee Jyväskylässä

Kirin naisten vieraspelit jatkuvat Keski-Suomen maisemissa, kun tiistaina kohdataan Jyväskylän Kirittäret Hippoksella. Jyväskylä on pelannut sarjassa vähiten otteluita, mutta joukkue löytyy sarjassa tällä hetkellä sijalta kolme. Kempele on pelannut yhden ottelun enemmän ja lähtee otteluun sarjasijoituksella seitsemän.

Jyväskylä on pelannut viime kierroksilla hieman ailahtelevasti. Viimeisin peli Lappeenrannassa päättyi tappioon kotijoukkueelle. Viimeisimmät kotiottelut Jyväskylä on pelannut Raumaa ja Lapuaa vastaan. Rauma kävi hakemassa voiton Jyväskylästä kesäkuun lopussa, mutta Kirittäret kaatoivat viime viikolla Lapuan Virkiän kotonaan 1-0.

Jyväskylän peli perustuu vahvasti yhden kärjen varaan, jossa Ella Korpela ja Virpi Hukka nopeilla jaloilla liikkuvat pesävälejä liukkaasti. Virpi Hukka on ehtinyt kotipesän turvaan tällä kaudella jo 35 kertaa ja johtaa etenijätilastoa ylivoimaisesti. Tuodut juoksut oikeuttavat tehotilastossa sijalle seitsemän, vaikka Hukka ei ole lyönyt ainuttakaan juoksua tällä kaudella. Jyväskylän paras kotiuttaja tällä kaudella on ollut Emma Nieminen (2+28), joka on kavunnut lyöjätilastossa viidennelle sijalle.

Kempeleen pelit ovat kulkeneet viime kierroksilla mollivoittoisesti, sillä Kirillä on allaan neljä tappiota. Tätä tilastoa lähdetään korjaamaan tosissaan tiistain otteluun. Satakunnan kiertueella Kiri ei saanut rakennettua kotiutustilanteita toivotulla tavalla, sillä joukkue jäi molemmissa peleissä alle kymmeneen kolmostilanteeseen. Pelinjohtaja Sami Lassila tulee varmastikin herättelemään joukkuetta kokoonpanomuutoksilla.

Vieraspeliä voi seurata Ruutu-palvelussa. Ottelulla käynnistyy klo 18.00.

#pesis, , #muntiimi

  • Luotu .