KEMPELE REISSAA PORIIN

Tiivis ottelutahti saa jatkoa, kun Kempele kohtaa Porin kolmannessa puolivälieräkamppailussa tänään perjantaina. Pori on voittanut kaksi aikaisempaa kamppailua puhtaasti jaksoin 2-0. Sarja on tänään katkolla kotijoukkueelle, joka hakee paikkaa välieristä.

Susanna Puisto on osoittanut sarjassa vaarallisuutensa. Hän on iskenyt kahdessa ottelussa yhteensä seitsemän juoksua. Puisto sai keskiviikkona Kempeleessä tukea jokeriosastolta, kun Pinja Arbelius onnistui kotiutuksissaan. Pori on päässyt tekemään nopean kärkensä turvin tilanteita pääkotiuttajilleen. Toimivan sisäpelin lisäksi Pesäkarhut ovat pelanneet tiivistä ulkopeliä ja ovat pitäneet etukenttänsä johdolla Kempeleen kärkietenijät pois kolmospesältä.

Kempeleen peli ei ole ollut puolivälieräsarjassa sellaista, mihin joukkue pystyisi. Kiri on tehnyt sarjan aikana pieniä räpylävirheitä, jotka ovat syöneet tehoja ulkopelistä. Epävarmuus ulkopelissä on heijastunut osin myös sisäpeliin, joka ei ole löytänyt oikein uomiaan. Kempele on saanut kahdessa ottelussa yhteensä 10 kolmostilannetta. Kiri sai juoksutilinsä auki viime ottelussa ihan loppumetreillä, kun vastustaja tarjoili juoksun harhaheitolla. Pelinjohtaja Mika Takalahti on miettinyt uusia keinoja vaihtotilanteiden purkuun, mikä toivottavasti näkyy tänään Porin kentällä.

Kolmas taisto on nähtävissä Ruutu-palvelun kautta Fanikamera lähetyksenä. Ottelu alkaa klo 17.30

#muntiimi

  • Luotu .