Helle ja jatkosarja jatkuu keskiviikkona

Kempeleen Kiri pelaa jatkosarjan toisen kotiottelunsa, jossa vastassa on Lapuan Virkiä. Lapualaiset hamuavat runkosarjassa vielä kolmen sakkiin, kun taas Kempele tarvitsee pisteitä sarjan viidenteen sijaan. Ovatko illan ottelussa vastassa myös puolivälieräsarjan joukkueet? 

Lapua vieraili heinäkuun 13. päivä Kempeleessä. Joukkue oli tuolloin viiden ottelun tappioputkessa. Kempeleessä Lapua nappasi voitoin jaksoin 0-2, jonka jälkeen Virkiä nappasi vielä neljä voittoa lisää. Lapua kaatoi heinäkuun loppupuolen peleissä mm. Tampereen kahteen otteeseen ja vieläpä Manse PP:n kotikentällä. Lapuan viimeisin ottelu kotiareenalla päättyi tappioon Raumalle jaksoin 1-2.

Kempele on viime kierroksilla pelannut hieman kaksijakoisesti. Viime viikon perjantaina kaatui kotikentällä hienon taistelun jälkeen Porin Pesäkarhut, mutta molemmat ylemmän loppusarjan vieraspelit ovat olleet tehottomia esityksiä. Kiri on pystynyt antamaan niin Jyväskylälle kuin Tampereellekin hyvän vastuksen ensimmäisellä jaksolla, mutta toisella jaksolla on sitten vastustaja päässyt useamman juoksun karkumatkalle.

Keskiviikkoiltana käydään varmastikin mielenkiintoinen taistelu jokerikotiuttajien kesken. Iiris Puskala on viime kierroksilla päässyt hyvin lyötyjen juoksujen makuun. Lapuan jokeriosastolta löytyy lyöjätilaston kärkinainen Janette Lepistö. Kumpi näistä naisista saa keskiosumia illan ottelussa?

Lapua ja Kempele pelaavat yleensä äärimmäisen tiukkoja otteluita. Joukkueet tuntevat hyvin toisensa metkut, joten illan ottelusta on odotettavissa tasainen vääntö jatkosarjan pisteistä. Lapua yrittää kavuta kolmen sakkiin, kun taas Kempele tarvitsee pisteitä sarjan viidennettä sijaa ajatellen. Ottelu on mielenkiintoinen myös syksyn pudotuspelejä ajatelleen, sillä joukkueet voivat hyvinkin kohdata toisensa puolivälieräsarjassa. Lapua on varmistanut paikkansa neljän sakissa ja näin sillä on kotietu tulevissa puolivälierissä. Kempele taistelee Rauman ja Seinäjoen kanssa runkosarjassa sijoista 5 – 7.

Illan ottelu alkaa Koukkupaja Areenalla klo 18.00. Ottelussa voit osallistua katsojatutkimukseen, jossa pääpalkintona 150 euron lahjakortti Zeppelinin Prismaan. Arvomme myös 20kpl ottelulippupaketteja kaikkien vastaajien kesken.

Tervetuloa mukaan seuraamaan naispesäpalloa!

#pesis, , #muntiimi

  • Luotu .