alkusarjassa merkittävä ottelu tänään - kempele vierailee seinäjoella

Kempeleen Kirin naiset matkustavat perjantaina Pohjanmaan lakeuksille Seinäjoen Maila-Jussien vieraaksi. Joukkueet taistelevat samoista sarjasijoituksista ja tällä hetkellä ollaankin tasapisteissä. Illan ottelusta on odotettavissa tuima taisto sarjapisteiden kohtalosta.

Seinäjoki on löytänyt heinäkuun aikana hyvän pelivireen. Kuun alussa joukkue kävi varastamassa pisteet Lapualta ja sen jälkeen kukisti vielä Tampereen puhtaasti kotiareenallaan. Yhteensä joukkue on napsinut neljä voittoa viidestä viimeisimmästä pelistään. Maila-Jussien tukipilareina ovat toimineet kovat jokerit Aino-Kaisa Mantere ja Saara Suomalainen. Naiset ovat paukuttaneet Seinäjoen juoksuista reilusti yli puolet.

Kempeleen peli on osoittanut kahdessa viime pelissä piristymisen merkkejä. Edellisessä pelissä mentiin ensimmäinen jakso vielä käsijarru päällä, mutta toisella jaksolla joukkue pisti tuulemaan. Heinäkuun aikana hyvässä vireessä oleva Linda Kukkohovi on nostanut osakkeitaan myös lyöjätilaston puolella. Kirin ulkopeli on alkanut näyttämään alkukauden tapaan pitävältä. Ratkaisuksi illan ottelussa nousee varmastikin se, kuinka hyvin Kempele pystyy puolustamaan kovat jokerit kotiutustilanteissa.

Tämän illan ottelu on lähes toisinto viime kaudelta. Seinäjoki ja Kempele kohtasivat viime kesänä runkosarjan päätöskierroksella Seinäjoella, jolloin Kempele nappasi voiton ja marssi vakuuttavilla otteilla ylempään jatkosarjaan. Nähdäänkö samanlainen ottelu myös tänään? Jos et ole reissun päällä Seinäjoen suunnalla, niin hankkiudu Fanikameran ääreen Ruutu-palvelun kautta. Otteluhan alkaa klo 18.00.

#pesis, , #muntiimi

  • Luotu .