Kahden pisteen ilta

Kempele – Rauma 1 – 0 (2-0, 3-3)

Kempeleen Kirin naiset kukistivat vierailijansa kahden jakson jälkeen. Ensimmäinen jakso oli pesäpallon pikakelaus neljällä kolmostilanteella. Toisen jakson lukemat näyttivät neljän vuoron jälkeen tasalukemia. Sara-Ella Kemppaisen läpilyönti pelin ensimmäisessä vuorossa riitti Kempeleelle jaksovoittoon ja kahteen pisteeseen.

Lue lisää

EVELIINA KESTI VIERAILEE VANHALLA KOTIAREENALLAAN

Lämpimän sunnuntai-illan jännitysnäytelmä käydään Kempeleen ja Rauman välillä Koukkupaja Areenalla. Joukkueet ovat viime kausina tahkonneet tiukkoja otteluita ja yleensä ratkaisua on haettu supervuoron kautta. Joukkueet taistelevat tänäkin vuonna samoista sarjasijoituksista, joten jännitystä ei tule puuttumaan tämän illan matsista.

Lue lisää

LAPUA OLI VAHVA KOTIAREENALLAAN

Lapua – Kempele 2-0 (9-0, 5-2)

Lapua oli tyly emäntä joukkueiden kolmannessa kohtaamisessa ja otti sarjapisteet vierailijoilta. Ensimmäinen jakso pelattiin selvin lukemin. Toisella jaksolla Kempeleen ilme kirkastui ja se haastoi kotijoukkuetta. Virkiä iski merkkaamattomilla ja merkistä palloa väliin ja nappasi myös toisen jakson voiton. Emmi Särkioja ja Sara-Ella Kemppainen saivat lyödyt juoksut tililleen.

Lue lisää

LAPUA, LAPUA, LAPUA

Naisten pelit jatkuvat tänään keskiviikkona Lapuan Virkiän vieraana. Sarjakärki Lapua on voittanut kauden kaksi aikaisempaa ottelua. Kesän erikoisen otteluohjelman seurauksena Kiri kohtaa kotijoukkueen jo kolmannen kerran kuukauden sisään. Kempele ei ole kohdannut sarjassa muutamia joukkueita vielä laisinkaan.

Lue lisää

#MUNTIIMI NIPISTI PISTEEN LAPUAN VIRKIÄLTÄ

Kempele – Lapua 1-2s (4-3, 2-7, 1-5)

Kempeleen Kiri nipisti sarjakärki Lapuan Virkiältä yhden sarjapisteen ensimmäisen jakson voitolla. Lapua voitti kakkosjakson selvemmin ja vei mukanaan kaksi sarjapistettä supervuoroparin voitolla. Emmi Särkioja ja Jutta Myllyniemi löivät kaksi juoksua. Sara-Ella Kemppainen tinttasi kolme lyötyä juoksua.

Lue lisää