Kausi päättyi seitsemänteen sijaan

Pori – Kempele 2 – 0 (7-0, 6-0)

Kempeleen Kiristä ei ollut kolmannessa puolivälierässä enää haastajiksi kotijoukkue Porin Pesäkarhuille. Kempele jäi kokonaan juoksuitta runsas lukuisen yleisön edessä. Peliä kuvasti hyvin se, että Kiri ensimmäisen kolmostilanteen vasta toisen jakson ensimmäisessä vuorossa.

Lue lisää

Tiukkaakin tiukempi kamppailu kääntyi lopulta vieraille

Kempele – Pori 0- 2 (5 – 6, 0 – 2)

Pesäpallo-ottelu Kempeleessä näytti monet kasvonsa illan kamppailussa. Kempele tuli otteluun komealla draivilla ja vei pelin alkua mielin määrin. Pori näytti sisukkuutensa ja kampesi ensimmäisen jakson voittoon. Kaisa-Maija Rosvallin kaksi kotiutusta toisella jaksolla riitti viemään Porin puolivälieräsarjassa 2-0 johtoon. 

Lue lisää

Nyt pelataan Koukkupaja Areenalla - toinen puolivälieräpeli edessä

Kempeleen Kiri ja Porin Pesäkarhut kohtaavat nyt toistamiseen puolivälieräsarjassa. Ensimmäinen peli päättyi kotijoukkueen voittoon sunnuntaina Porissa tiukin lukemin. Ottelussa nähtiin tiivistä ulkopeliä ja siten vähän tilanteita sekä jouksuja, mutta myös erinomaista taistelua sekä hienoa pudotuspelitunnelmaa. Tämä on lähtökohtana keskiviikon kamppailuun.

Lue lisää

Niukkajuoksuinen pudotuspeliavaus

Kempeleen Kirin vierailu Porin Erku Areenalle tuotti tappion. Molemmat joukkueet rakensivat ottelussa vähän kolmostilanteita, joka näkyi myös tehtyjen juoksujen määrässä. Kempeleen ainokaisen ottelussa löi Heta Rautiainen, kun Kiri ajoi takaa kotijoukkueen johtoa. 

Lue lisää