Vuosikymmenen ensimmäinen leiriviikonloppu takana, pääpaino siirtyy lajiharjoitteluun

Kempeleen Kiri avasi uuden vuosikymmenen tiivistahtisella, kolmipäiväisellä leiriviikonlopulla, jonka pääpaino oli lajiharjoittelussa.

Joulunajan lomaillut joukkue palasi harjoittelutauolta neljännelle leiriviikonlopulle, joka piti sisällään mm. kolme täyden kentän lajiharjoitusta. Pelinjohtaja Jussi-Pekka Tanskasen mukaan tarkoituksena oli ottaa ensikosketus pelillisiin asioihin, mikä tulee jatkumaan tulevien viikkojen arkiharjoittelussa.

”Pääteemana oli paluu arkeen ja siirtyminen kevätkauteen. Harjoitusten keskiössä oli ulkopeli, jota harjoittelimme sekä pienryhmissä että koko joukkueen harjoituksissa isolla kentällä. Seuraava leiri pidetään kolmen viikon päästä, jolloin pelataan talven ensimmäiset harjoituspelit Sotkamon Jymyä vastaan Kempeleessä,” Tanskanen kertoo.

4O8A7185

Neljäs leiriviikonloppu sisälsi koko kentän peliharjoituksia. Kuva: Lassi Karvonen

Keski-Petäjä tyytyväinen talvikauden harjoitteluun

Ensimmäisen Superpesiskautensa Kempeleen Kirissä pelannut Markus Keski-Petäjä osoitti pesäpalloyleisölle olevansa myös pääsarjatasolla huippuvaihtaja. Rovaniemellä opiskeleva ”Petäjä” on harjoitellut alkutalven pääasiassa omatoimisesti.

”Viime kauteen verrattuna juoksuharjoituksia on ollut paljon, mikä on lisännyt voimaa jalkoihin. Omatoiminen harjoittelu ei ole tässä vaiheessa ollut ongelma. Keväällä aloitan työharjoittelun Oulunsalossa ja pääsen muuttamaan Kempeleeseen, mikä on todella hyvä asia lajiharjoitusten lisääntyessä.”

”Neljännellä leirillä oli hyvät fiilikset joulun jälkeen, kun päästiin vihdoin harjoittelemaan pelillisiä asioita koko joukkueen voimin! Joukkueen ilmapiiri on todella hyvä,” Keski-Petäjä summaa. 

4O8A7237

Markus Keski-Petäjä tositoimissa. Kuva: Lassi Karvonen

 

Kempeleen Kiri kohtaa Sotkamon Jymyn 25.1. (klo 17:00) sekä 26.1.2020 (klo 12:00) Ojan Rauta Areenalla. Lippu molempiin otteluihin 5€.