Täysi pistepotti Rantakentältä!

Kempeleen Kiri kävi tiistaina nappaamassa kauden toisen täyden pistepottinsa Kiteen Rantakentältä.

Kempele teki ensimmäisessä vuoroparissa ottelun avausjuoksun, kun viimeisenä lyöjänä ollut Ossi Meriläinen kotiutti Jussi Korhosen.

Johtoasema ei kuitenkaan kauaa säilynyt, kun kotijoukkueen Valentin Ikonen pääsi yllättämään KeKin ulkokentän kunnarin ja kahden tavallisen juoksun arvoisesti.

Kolmannen vuoroparin tasoittavalle mennessä Kiteen johto kasvoi Sami Mikkolanahon kahdella kotiutuksella lukemiin 5 - 1. Tasoittavalla vierasjoukkue aloitti hienon kirinsä, kun se onnistui tekemään kolme juoksua. Juoksujen lyöjinä olivat Pekka Hepokangas, Matti Korhonen ja Valtteri Kleemola.

Kiteen viimeisellä sisävuorolla ei lisäjuoksuja syntynyt. Viimeisen vuoroparin tasoittavalla Meriläinen nosti vierasjoukkueen tasoitin. Kiteen tekemän harhaheiton myötä Markus Keski-Petäjä sai tuoda voittojuoksun ja jakso merkittiin KeKille lukemiin 5 – 6.

 

Toinen jakso oli vähäjuoksuisempi. Kitee siirtyi heti toisen jakson alussa johtoon, kun Mikkolanaho kotiutti Samu-Kalle Varosen.

Kempele tasoitti tilanteen kolmannessa vuoroparissa, kun Matti Korhonen kotiutti Keski-Petäjän. Keski-Petäjä sai olla myös voittojuoksun tuojana Meriläisen ollessa juoksun lyöjänä.

Kotijoukkue ei onnistunut kahden tarvittavan juoksun tekemisessä, ja ottelu merkittiin KeKille lukemiin 0 – 2 (5 – 6, 1 – 2).

KeKin palkitut olivat Onni Määttä ja Ossi Meriläinen.

 

KeKi pelaa seuraavan kerran lauantaina 1.8, kun se haastaa kotikentällään Imatran Pallo-Veikot. Ottelu alkaa klo 17.

Kuva: Markku Kovalainen