Pyörittääkö KeKi ruosteista Tahkoa Koukkupajalla?

Runkosarjan neljännellä sijalla oleva alkukauden yllättäjäjoukkue, Hyvinkään Tahko, on voittanut juhannustauon jälkeisestä neljästä ottelusta ainoastaan yhden. Kempeleen lisäksi Tahkon on kellistänyt Imatra sekä Alajärvi, joten huipputasoisten vastustajien piikkiin tappioita ei voi laittaa.

Tahkon pirteän kauden suurimpana tekijänä lienee Pihkalan pesisikonin, Juha Korhosen, paluu Hyvinkäälle. ”Kore” on tuonut kotiutusvoiman (1+56 lyötyä) lisäksi aimo annoksen kokemusta ja uskottavuutta joukkueeseen, jonka runko rakentuu pitkälti oman seuran potentiaalisiin kasvatteihin. Tahko hankki viime kauden jälkeen myös pikakiituri Teemu Rouhiaisen sekä lukkariosastolle Oulun Lippo Pesiksessä pelanneen Kalle-Tapio Huuskon, joka on onnistunut hieman penkin alle menneen Superpesisdebyyttikauden jälkeen nostamaan tasoa niin sisä- kuin ulkopelissäkin.

KeKi haki edellisessä pelissä pisteen Sotkamon kotikentältä Hiukasta ja oli tiukasti kiinni koko ottelun voitossa. Katastrofaalisen Pattijoki-ottelun jälkeen ryhtiliike osoitti, että joukkueen suoritustaso on parhaimmillaan edelleenkin sarjan huipputasoa. Samankaltainen tasonnosto vaadittaisiin myös kotikentälle, jossa tulee olemaan loppukauden aikana tärkeitä otteluita.

KeKi onnistui voittamaan Hyvinkään Tahkon sekä vieraskentällä että Halli-SM-pronssiottelussa, joten näiden joukkueiden välillä KeKillä lienee hienoinen etulyöntiasema. Kotivoitto Hyvinkäästä olisi pisteiden valossa erittäin tärkeä, jotta pudotuspelipaikka pysyisi realistisena tavoitteena.

Liput: 12/10 €
Otteluisäntä: Kuntomo