Paikalliskamppailu vol. 2

Kempeleen Kirin miesten superpesisottelut jatkuvat sunnuntaina 9.6., kun vastaan saapuu rakas paikallisvastustaja Pattijoen Urheilijat huippulukkari Topi Kososen johdolla.

Alkukauden yskähdellyt Pattijoen Urheilijoiden kokenut dieselkoneisto on äitynyt huimaan vireeseen, kun joukkue puksuttaa kolmen ottelun mittaisessa voittoputkessa. Viimeisimpänä raahelaiset kukistivat Siilinjärven Pesiksen puhtaasti 2-0. Yhtenä avainpelaajana viimeisimmissä otteluissa on kunnostautunut ikinuori Jari Törmänen, joka on lyönyt kolmessa edellisessä ottelussa yhteensä 10 juoksua. Myös joukkueen tekemä täsmähankinta, KeKin paidassakin viime kaudella esiintynyt Timo Hanhisalo, on tuonut ryhtiä etenkin joukkueen ulkopeliin.

Kempeleen Kiri kärsi edellisessä ottelussaan ensimmäisellä jaksolla täystyrmäyksen Vimpelin toimesta, mutta onnistui jättämään ViVen nollille toisella jaksolla, mikä on hyvin harvinainen temppu Saarikentällä. Supervuoron voitto jäi kuitenkin ottamatta ja näin ollen Kempeleeseen tarttui mukaan ainoastaan yksi piste – mikä oli kuitenkin mairea saavutus Vimpelistä.

KeKi ja PattU kohtasivat pari viikkoa sitten Raksilassa pelatussa ottelussa, jonka KeKi vei nimiinsä puhtaasti. Kovassa hurmoksessa pelaavat Raahen raikulipojat ovat kuitenkin tiukka vastus Koukkupaja Areenalla, joka ei ole osoittautunut KeKille helpoksi paikaksi voittaa pisteitä. Sunnuntaina on kuitenkin hyvä mahdollisuus avata ketsuppipullo ja ottaa toinen niskalenkki paikallisvastustaja Raahesta ja päättää teräskaupungin ylpeyden lento.