KeKi haastaa Jymyn lauantai-illan Halli-SM-ottelussa

Pattijoen Urheilijoille tappion kärsinyt KeKi jatkaa hallipelejä tulevana lauantaina klo 17:00 Sotkamon Jymyä vastaan. Sotkamo ja PattU päättävät alkulohkon sunnuntaina.

KeKi pelasi tammikuun lopussa kaksi harjoituspeliä Sotkamoa vastaan, jotka molemmat päättyivät Jymyn voittoon. Halliotteluissa vaihtelevaa ulkopeliä esittänyt Kempele joutuukin kovaan testiin Ouluhallin nopealla alustalla, eikä läpilyönneiltä tulla kummankaan joukkueen osalta välttymään. Tällä kertaa joukkueet pelannee ykkösmiehityksellä, kun harjoitusotteluissa kokemusta annettiin myös nuoremmille lupauksille.

200126 Pelimainos Sotkamo kopio 1

"Odottelemalla ei tulla saamaan Sotkamolta mitään"

Yksi Kempeleen talvikauden onnistujista on ollut vaihtolyöntispesialisti Markus Keski-Petäjä, joka palkittiin ensimmäisessä Halli-SM-ottelussa joukkueensa parhaana pelaajana. Keski-Petäjä on tyytyväinen hallipelien tuomiin onnistumisiin ja siihen, että harjoitusohjelmassa olleet asiat ovat tuottaneet selkeää tulosta. Kehityskohdatkin ovat kuitenkin selvillä.

Ensimmäisissä peleissä on aina hieman haastetta tottua pelinopeuteen. Räpylävirheitä on sattunut hallipeleissä turhan paljon, joten se on yksi selkeä kehityskohta lauantain otteluun. Helpolla eikä odottelemalla ei tulla saamaan Sotkamolta mitään, Keski-Petäjä kommentoi.

4O8A7237

Markus Keski-Petäjä on tyytyväinen talven tähänastiseen kehitykseen.

Lopputurnausjoukkue ratkeaa sunnuntaina

Alkulohkon voittaja pääsee maaliskuussa pelattavaan Halli-SM-lopputurnaukseen. KeKin haaveet lopputurnauksesta kärsivät kolauksen, kun Pattijoki kylvetti kempeleläisiä avausottelussa. Runsasjuoksuinen voitto Sotkamosta pitäisi toiveet elossa, mutta tärkeämpää lienee kuitenkin ehyt pelisuoritus lauantain mittelössä.

4O8A9986

KeKi ja Jymy pelasivat tammikuun lopussa Ojan Rauta Areenalla.

Alkulohkon viimeinen ottelu pelataan tulevana sunnuntaina klo 9:00 Sotkamon ja Raahen välillä.

Liput otteluihin: 10/8 €, KeKin kausikortilla Kempeleen peliin ilmaiseksi. Alle 14-vuotiaat ilmaiseksi.

 

Teksti: Riku Karppinen

Kuvat: Lassi Karvonen