Skip to main content

Loppusuoralla kauden alkuun

Stadionin remontti etenee. Kentän pintamatot tuotiin 24.4 ja asennus alkaa viikolla 17. Lämpöjaksoa odotellaan. Huhtikuun aikana katsomohanke on edennyt hienosti. Kiitos siitä erittäin aktiivisten talkoolaisten (3000 talkootuntia kasassa). Viikolla 17 asennetaan myös katsomoiden katteet. Pohjoisen joukkueiden avaustilaisuus Zeppelinissä perjantaina 29.4 klo 18.00.

Stadionin puitteiden pitäisi olla valmiina 10.5 ja miesten ensimmäinen kotipeli on 15.5 Kiteetä vastaan. Toivottavasti lämpöä piisaa sopivasti, ettei kentän asennuksen kanssa tule ongelmia.

Myös miesten harjoittelu ensimmäisiin Superin peleihin alkaa olla loppuvaiheissa. Kotikentällä ei voi  harjoitella, mutta vieraskentillä on kolme harjoituspeliä. Ensimmäinen on torstaina 28.4 klo 17.30 Muhoksella MuPS:n vieraana. Toiseen peliin matkustetaan Pohjanmaalle Vimpelin Saarikentälle lauantaina 30.4 klo 13. Kovassa seurassa jatketaan kolmaskin harjoituspeli, sillä keskiviikkona 4.5 matka käy Hiukan pesisstadionille Sotkamoon, jossa peli alkaa klo 18.00.

Katso kesän pelit aiemmasta jutusta. Kausikortin voi hankkia netistä. Arina365-omistajat ovat liittyneet Nastajengi-klubiin. Omistajat saavat siis 2 €:n alennuksen kaikista ennaakkoon ostetuista lipuista Kempeleen Prismasta! Arinassa ovat myös KeKin fanituotteet myynnissä, viimeisimpänä T-paidat. KeKi-tuotteilla on jo ollut kysyntää Fuengirolasta Nashvilleen.

KeKin Facebook-sivulla on jo tiedotettu, että Nastajengi järjestää fanireissun pesäpallon Mekkaan, kun Kempeleen Kiri haastaa 12.5. Hiukan stadionilla hallitsevan mestarin, Sotkamon Jymyn. Matkan hinta on lähtijämäärästä riippuen 12-20€ ja mukaan mahtuu 50 henkilöä. Reissu toteutetaan, mikäli tarpeeksi lähtijöitä ilmoittautuu mukaan 30.4. mennessä. Ilmoittautumiset ja lisätietoja Ari Roppolalta, p. 040-5823364. Ottelulippu ei sisälly hintaan.

Pohjoisen joukkueiden avaustilaisuus Zeppelinissä perjantaina 29.4 klo 18.00. Tervetuloa!

KeKin katsomotyöhanke huhtikuulta kuvagalleriassa (Markku Kovalainen)

Seuraa KeKin miehiä somessa:

#pesis, , #nastajengi,

  • Luotu .