Kempeleen Kirin ja Suvicin yhteistyö jatkuu

Kempeleen Kirin miesten superpesis -joukkue ja Suvic Oy jatkavat viime keväänä aloitettua yhteistyötä. Kumppanuus laajennetaan kattamaan myös KeKin junioritoimintaa ja tästä seurassa ollaan enemmän kuin innoissaan. 

”On upeaa, että Suvic haluaa olla mukana toimintamme kumppanina kautta linjan lapsista aikuisiin. Urheiluseuratoiminnan kulmakiviä ovat terveen talouden ohella juniori- ja aikuisurheilu. Nämä eivät ole erillisiä asioita, vaan toisiinsa tiiviisti kytkeytyviä palasia.” KeKin pesäpallojaoston puheenjohtaja Juha-Matti Ranta kertoo ja jatkaa edelleen: ”Junioritoiminta tuo kivijalan ja jatkuvuutta edustusurheilulle, mutta vastaavasti edustusurheilu tuo lapsille esikuvia. Kaikki lasten vanhemmat ovat huomanneet kuinka Iivo Niskasen menestys saa lapsia hiihtoladulle, tai kuinka jääkiekon maailmanmestaruus täyttää luistinkentät lapsista. Aivan sama ilmiö toimii myös meidän Sarkkirannan Säävälät Areenalla. Kun katsomossa oleva juniori näkee kotijoukkueen pelaavan yli tuhatpäiselle yleisölle, kuuluttajan hehkuttavan Jani Lassilaa tai Onni Määttää, se luo haaveita olla joskus itse edustusjoukkueessa. Esikuvien aikaansaamat fiilikset ja haaveet ovat tärkeitä synnyttämään eliniän kestävää liikunnan ja urheilun kipinää.”

”Meille on tärkeää tukea paikallisia yhteisöjä nuorisosta aikuisiin. Odotamme innolla tulevaa kautta, jotta pääsemme kannustamaan joukkueita tulevan kesän koitoksissa sekä jatkamaan hyvin alkanutta yhteistyötä. Toivomme tulevalle kaudelle ensisijaisesti urheilun iloa kaikille osallistujille”, kertoo Suvic Oy:n toimitusjohtaja Juha Tikkakoski.

Suvic on rakennus­liike, joka on erikois­tunut energia­­rakentamiseen – erityisesti tuuli­­voima­puistojen toteut­tamiseen ja projektin­­johtoon. Lisäksi yritys tarjoaa urakointi­­palveluita muul­le energia- ja teol­lisuus­­rakenta­miselle. Myös kon­sul­­toin­ti, suun­nit­telu ja budjet­ti­­las­kenta kuuluvat palve­luihin.