Skip to main content

Kempeleen Kiri ja Suvic jatkavat pitkäjänteistä yhteistyötään

Kempeleen Kiri ja Suvic ovat jo vuosia tehneet yhteistyötä laajasti kattaen sekä KeKin juniorit että edustusurheilua. Myös tulevalla kaudella Suvic näkyy KeKin pienten junioreiden kypärissä sekä miesten edustusjoukkueen mukana.

Suvic on rakennus­liike, joka on erikois­tunut energia­­rakentamiseen – erityisesti tuuli­­voima­puistojen toteut­tamiseen ja projektin­­johtoon. Lisäksi yritys tarjoaa urakointi­­palveluita muul­le energia- ja teol­lisuus­­rakenta­miselle. Tänä päivänä myös suun­nit­telu ja budjet­ti­­las­kenta kuuluvat Suviciin palve­luihin.

Kempeleen Kirin pesäpallojaoston puheenjohtaja Juha-Matti Ranta on tyytyväinen yhteistyön jatkumiseen: ”Suvicin kanssa olemme tehneet hyvää yhteistyötä jo usean vuoden ajan ja yhtälailla he ovat olleet pitkään mukana tukemassa niin meidän junioritoimintaa kuin edustusurheilua. Paljon on ollut valtakunnan medioissa viime aikoina puhetta urheilun ja liikunnan yhteiskunnallisesta merkityksestä. Jotta urheiluseuratoiminta voi liikuttaa suomalaisia, myös se tarvitsee varoja toiminnan pyörittämiseen ja kehittämiseen. On upeaa, että alueelta löytyy Suvicin kaltaisia toimijoita, jotka näkevät urheilun merkityksellisenä kanavana yrityksen näkyvyyden kannalta, sekä yhtä laila näkevät tärkeänä ihmisten liikuttamisen.”

”Jatkamme hyvillä mielin yhteistyötä Kempeleen Kirin kaltaisen seuran kanssa, jossa urheilulliset tavoitteet ovat korkealla määrätietoisen kehityksen seurauksena, junioritoimintaa unohtamatta. Toivomme kaikille Kekin joukkueille menestystä tulevaan kauteen”, kertoo Suvic Oy:n Jaakko Norrkniivilä.

  • Luotu .