Kempeleen Kiri ja Pohjola Sairaala, yhdessä eteenpäin

Kempeleen Kirin miesten superpesis -joukkue ja Pohjola Sairaala jatkavat yhteistyötään myös tulevalla pesäpallokaudella.

Joukkueen manageri Sami Saloranta sekä pelinjohtaja Teemu Körkkö ovat yhteistyön jatkumisesta erittäin tyytyväisiä. ”Meille on elintärkeää kumppanuus Pohjola Sairaalan kanssa. Aina toivotaan ettei tulisi loukkaantumisia, mutta valitettavasti nekin ovat osa huippu-urheilun arkea”, Saloranta kertoo ja jatkaa: ”Loukkaantumisten sattuessa on tärkeää, että kaikki sujuu nopeasti ja ammattitaitoisesti. Säästää ihan valtavasti aikaa ja vaivaa, että on sujuva ja nopea hoitopolku. Mikä tärkeintä, pelaaja saa heti tarvitsemansa hoidon, laadusta yhtään tinkimättä”, Saloranta kertoo. ”Tämä myös takaa sen, että pelaajan toipumis- ja kuntoutusprosessi alkaa mahdollisimman nopeasti, ja pelaaja on takaisin pelikunnossa niin pian kuin suinkin mahdollista”, pelinjohtaja Körkkö täydentää.

 

Kempeleen Kirin miesten edustusjoukkueen ja Pohjola Sairaalan yhteistyö on kestänyt jo useamman vuoden ja tänä aikana on hoidettu pelaajien pienempiä ja isompia vaivoja. Pelaajien palaute Pohjolan Sairaalan palveluista on saanut ylistystä:

”Hoitoketju Pohjola Sairaalassa oli mutkaton ja helppo näin maalaispojallekin. Parasta oli se, että tutkimukseen, leikkaukseen ja kuntoutukseen pääsi nopeasti heti kauden jälkeen. Fysioterapeutin luona olen käynyt säännöllisesti koko kuntoutusjakson ajan.” Heikki Savikoski käsioperaationsa jälkeen talvella 2020.

”Asioiminen on ollut sujuvaa, eikä ole tarvinnut turhaa odotella, mikä on urheilijalle usein piinaavaa. Etenkin henkilökunnan ihmislähtöinen ja välittävä asenne potilasta kohtaan teki suuren vaikutuksen. Vaikka leikkaus onkin aina ikävä asia, asiakaskokemus Pohjola Sairaalan kanssa on ollut loistava! Vastaanotolle ilmoittautumisetkin on hoituneet kätevästi tekstiviestillä.” Joonas Kauppinen käsioperaationsa jälkeen joulukuussa 2018.

 

Tuki- ja liikuntaelinten hoitoon erikoistunut Pohjola Sairaala tarjoaa tapaturman sattuessa väylän laadukkaaseen hoitoon niin aktiiviurheilijalle kuin harrastelijallekin. Nopea ja laadukas hoitopolku sisältää palvelut alkudiagnoosista kuntoutukseen ja jälkitarkastukseen saakka. Kaikkien vakuutusyhtiöiden asiakkaita palvelevan Pohjola Sairaalan tavoitteena on saattaa asiakas takaisin arkeen mahdollisimman nopeasti, mutta turvallisesti. Kempeleen Kiri suosittelee Pohjola Sairaalan hoitopolkua myös seuran juniorijoukkueille sekä muille yhteisömme jäsenille ja sidosryhmille. Ohjeet tapaturman varalle löytyy nettisivujen materiaalipankista:

https://www.kempeleenkiri.fi/.../mate.../joukkueiden-materiaalit