Jussila, Meriläinen, Olli ja Tuuva Kempeleen Kiriin

Tuomas Jussila, 4+1 sopimus

- Mahtava liittyä "kotiseudun" joukkueeseen pitkän reissaamisen jälkeen. Meillä on koossa hieno porukka, jolla on potentiaalia varastossa vielä paljon. Lähdetään kovalla innolla kaivamaan ne viimeisetkin sylinterit käyttöön! Ensi kesänä on varmasti paljon elämyksiä tarjolla Autofix1.com Areenalla, kertoo Tuomas Jussila.

- Tämä on yksi tärkeä kiinnitys tulevaisuuden mitalitaistoihin, joissa on jatkossa tarkoitus olla. Täytyy olla tyytyväinen, että tämän tason kaveri on nyt meidän mukana. Sopimuksen pituus on merkki todellisesta sitoutumisesta Kekin tulevaisuuteen, kertoo Sami Saloranta.

Ossi Meriläinen, sopimus 2024

- Tosi hyvillä fiiliksillä palaan Kekiin. Kempele on kotikyläni ja on hieno tunne päästä taas pukemaan sinistä päälle. Meillä on hyvä joukkue, jolla on mahdollisuudet pelata pitkälle syksyyn. Tavoitteeni on pelata hyvä ja nousujohteinen kausi, sekä olla fyysisesti elämäni kunnossa, kertoo Ossi Meriläinen.

- Ossi tulee nyt Kekiin vahvempana kuin koskaan ja tämä tietää Kempeleen Kirille hyvää. Ossi on erittäin odotettu paluumuuttaja. Tervetuloa Ossi lopullisesti kotiin, iloitsee manageri Sami Saloranta.

 

Perttu Olli, sopimus 2024

- Fiilikset ovat innostuneet ja odottavat. Uusi ympäristö ja uudet kuviot saavat miehen hymyilemään. On hienoa päästä mukaan joukkueeseen, jolla on aidosti mahdollisuus menestyä. Tavoitteet ensi vuodelle on asetettu korkealle. Edellisinä kausina pelaajaroolini on vaihdellut paljon, mutta nyt haluan vakiinnuttaa paikkani siten, että minusta on mahdollisimman paljon hyötyä joukkueelle. Tuleva harjoituskausi näyttää suunnan roolilleni. Myös urheilijan arjessa haluan ottaa askeleita eteenpäin, kertoo Perttu Olli.

- Perttu on nuori ja urheilullinen kaveri, joka tulee olemaan meille erittäin tärkeä pelaaja. Hän on monikäyttöinen pelaaja esimerkiksi ulkopelissä ja pystyy pelaamaan paikkaa kuin paikkaa. Perttu on kova rekry Kekin tulevaisuuteen, kertoo manageri Sami Saloranta.

 

Petri Tuuva 1. pelinjohtaja, sopimus 2023+1

- Erittäin innostunein mielin tulen Kempeleeseen, kun pääsen toimimaan todellisten huippupesäpalloilijoiden kanssa! Joukkue vahvistuu viime vuodesta, joten mitalipelit ovat mielestäni oikea vaikkakin äärimmäisen kova tavoite, kertoo Petri Tuuva.

- Petri Tuuva on pelinjohtajana helposti lähestyttävä ja parhaillaan pelissä. Hän saa nyt käsiinsä todella kovan nipun, summaa manageri Sami Saloranta.

  • Luotu .