Jussi Korhonen tekee paluun Kempeleen Kiriin

Sotkamon Jymyssä neljä aikuisten SM-mitalia voittanut Jussi Korhonen siirtyy Kempeleen Kirin paitaan. Ulkopelissä kopparin tonttia hoiteleva Korhonen pelasi jo kaudella 2017 Kempeleen Kirissä lainasopimuksella heinäkuun siirtorajaan asti. Tällä kerralla sopimus kattaa kaksi tulevaa kautta.

Kempeleestä jäi hyvät muistot pari vuotta sitten, mikä vaikutti paljon päätökseeni. Sotkamossa pelit menivät hyvin ja joukkue oli mukava, mutta tässä vaiheessa ympäristön muutokset olivat paikallaan myös pesäpallon ulkopuolella, liiketaloutta Ammattikorkeakoulussa opiskeleva Korhonen kertoo.

Mielestäni KeKin joukkue on kovalyöntinen ja sopivan nuori, jolla on mahdollisuudet pelata jopa mitalipeleissä. Pelinjohtajana aloittava Jussi-Pekka [Tanskanen] on minulle entuudestaan tuttu, mikä vaikutti myös valintaani, hän jatkaa.

Jussi korhonen

Jussi Korhosen kummiyrityksenä toimii LVI Pukari Oy.

Kempeleen Kirille Jussi Korhonen on tuttu pelaaja, joka oltaisiin haluttu pitää joukkueessa jo edellisellä kerralla. Etenkin ulkopelissä sarjan eliittiin kuuluva pelaaja istuu hyvin KeKin suunnitelmaan.

Jussi on superpesiksen paras kolmoskoppari, jonka vaikutus ulkopeliimme tulee olemaan todella suuri. Uskon Jussin kokemuksen Sotkamon Jymystä olevan arvokas lisä myös joukkueen sisäpeliin, jossa hänellä on mahdollisuudet isoon rooliin, täsmentää KeKin pelaajasopimuksista vastaava Sami Saloranta.

Uskon, että kopparipeli on suurin tekijä, jolla voin auttaa joukkuetta. Oma tavoitteeni on kehittyä myös sisäpeliroolissa, mikä jäi Sotkamossa melko ahtaaksi, summaa Korhonen.

 

Jussi Korhosen kummiyrityksenä toimii LVI Pukari Oy

Korhosen tilastot Superpesiksessä:

Runkosarja: 110 ottelua, 3+33 lyötyä, 19 tuotua

Pudotuspelit: 45 ottelua, 0+2 lyötyä, 3 tuotua