Harjoituskausi polkaistiin käyntiin - syksyn pääpaino fysiikkaharjoittelussa

Kempeleen Kiri aloitti viikonloppuna yhteisharjoitukset uuden valmennuksen johdolla. Viikonlopun anti koostui palavereista, testeistä sekä yhteishengen kohottamisesta.

Kempeleen Kirin päävalmentaja Jussi-Pekka Tanskanen ja fysiikkavalmentaja Jere Lehto pääsivät tutustumaan joukkueeseen ensimmäistä kertaa ja vetivät suuntaviivat harjoituskaudelle. Tanskanen tulee olemaan mukana joukkueen päivittäisessä tekemisessä ja liikunnanopettajana työskentelevä Lehto pari kertaa viikossa.

2019 10 12 05.21.07 1

Lehto ohjeisti alkuverryttelyn sisällön pilkuntarkasti.

”Alkukausi mennään pitkälti fysiikka edellä henkilökohtaisten ohjelmien mukaisesti. Syksystä totutellaan kroppaa juoksuharjoitteluun ja lisätään tehoja talvea kohti”, Lehto kertoo.

Valmennusportaan ensivaikutelma joukkueesta oli selkeä: Päämäärätietoinen ja motivoitunut, joten niistä asioista kehittyminen ei tule ainakaan jäämään kiinni. 

2019 10 12 05.21.05 2

”Aiempiin vuosiin verrattuna fysiikkaharjoittelusta pyritään tekemään suunnitelmallisempaa ja painottaa jokaisen pelaajan henkilökohtaisia kehityskohteita, mikä varmasti näkyy pelaajien motivaatiossa tehdä myös esimerkiksi huoltavia harjoituksia omien heikkouksien kehittämiseksi”, Lehto jatkaa.

2019 10 12 05.21.05 1

Harjoitusviikonlopun puitteissa olivat mukana Pelixir Kempele, Kuntomo sekä Lounasravintola Taverna.