Halli-SM 2023 otteluohjelmat julki!

Miesten Halli-SM tuo iloa pesäpalloihmisten helmikuuhun tutulla sarjajärjestelmällä! Alkulohkot pelataan yhdessä neljän ja kolmessa kolmen joukkueen alkulohkossa yksinkertaisena sarjana. Lopputurnaukseen selviytyvät alkulohkojen voittajat.

Lohkojaot

Lohko A: Hyvinkään Tahko; Kouvolan Pallonlyöjät; Manse PP, Tampere
Lohko B: Alajärven Ankkurit; Koskenkorvan Urheilijat; Seinäjoen JymyJussit; Vimpelin Veto Lohko C: Imatran Pallo-Veikot; Joensuun Maila; Kiteen Pallo -90
Lohko D: Kempeleen Kiri; Pattijoen Urheilijat, Raahe; Sotkamon Jymy

Sarjajärjestelmä

Alkulohkot pelataan yhdessä neljän ja kolmessa kolmen joukkueen alkulohkossa yksinkertaisena sarjana. Lopputurnaukseen selviytyvät alkulohkojen voittajat, jotka laitetaan lopputurnausta varten paremmuusjärjestykseen. Lopputurnauksessa pelataan kaksi välieräottelua (1.-4. ja 2.-3. lohkovoittajista) sekä pronssi- ja finaaliottelu.

Otteluaika

Kaikkien ottelujen otteluaika on 4+4+k. Tasoittavaa vuoroa ei pelata, jos sisälle tuleva joukkue on voittanut jakson tai se lopetetaan heti, jos tasoittavaa vuoroa pelaava joukkue tekee voittojuoksun. Samalla peliteolla syntyvät muut juoksut hyväksytään.

Lopputurnaus

Lopputurnaus pelataan Joensuussa 18.-19.3.2023. Välieräottelut pelataan lauantaina (18.3.) ja pronssi- sekä loppuottelu sunnuntaina (19.3.).

D-LOHKON OTTELUOHJELMA

Su 12.2. klo 13.00 Sotkamon Jymy – Pattijoen Urheilijat (Kajaani)
Su 19.2. klo 14.00 Pattijoen Urheilijat – Kempeleen Kiri (Kempele)
La 25.2. klo 18.00 Kempeleen Kiri – Sotkamon Jymy (Kajaani) 

  • Luotu .